banner564

Özbirim: Büyük bir gurur

Kıbrıs Town Houses, Türkiye’de düzenlenen yarışmanın finalinde premium proje seçildi

Özbirim: Büyük bir gurur
banner598

Kıbrıs Developments’in en yeni projesi Kıbrıs Town Houses, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması “Sign of the City Awards 2017” için başvuru yaptığı, devam eden “En iyi konut”, “En yeşil bina” ve “En iyi pazarlama kampanyası” kategorilerinin tümünde finalde yarışarak premium proje seçildi.

Gayrimenkul sektörünün prestij ödüllerinin verildiği ve önde gelen sektör temsilcilerinin yoğun katılımı ile bu yıl 29 Kasım akşamı İstanbul’da gerçekleşen “SotCA 2017” Ödül Töreni’ne Kıbrıs Developments Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özbirim, Kıbrıs Developments ekibi ile birlikte katıldı.

Çağatay Özbirim: Bu platformda yer almak büyük bir gurur
Kıbrıs Developments Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özbirim ödül töreni sonrasında yaptığı açıklamada, bu yıl ikinci kez Sign of the City Ödülleri’nde yer almaktan duyduğu mutluluğu belirterek, Kıbrıs Town Houses’ın Türkiye’de böylesi önemli bir platformda finalde yarışarak 3 kategoride premium proje seçilmesinin büyük bir gurur olduğunu ifade etti. Çok değerli jüri üyeleri tarafından projelerinin takdir edilmesinin kendilerini daha da yüreklendirdiğini kaydeden Özbirim: “Doğa dostu, sürdürülebilir, sosyal ve kültürel yaşamı destekleyen Kıbrıs Town Houses projemiz ile yenilikçi vizyonumuzu sürdürüyor ve geleceğe yatırım yapmaya devam ediyoruz” dedi. 

Harper Özbirim: Ekip çalışmasının ürünü 
Ödül töreni ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan Kıbrıs Developments Proje Tasarımı ve Pazarlama Bölümü Direktörü Harper Özbirim, bu yıl 2. kez Türkiye’de Kıbrıs Town Houses projesi ile hem Kıbrıs’ı, hem de Kıbrıs Developments’i temsil etmenin büyük bir mutluluk ve gurur olduğunu vurguladı. İlk kez Kuzey Kıbrıs’tan bir firmanın 3 kategoride finale kalıp premium proje seçildiğinin altını çizen Özbirim, ciddi bir ekip çalışmasının ürünü olan bu başarıda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerini sundu. Özbirim şöyle devam etti: “Kıbrıs’tan, Kıbrıs’ın yerel mimarisinden, komşuluk ilişkilerinden, gelenek, göreneklerinden ve kültürel ilişkilerinden ilham alarak tasarladığımız Kıbrıs Town Houses projemiz ile Kıbrıs’ı temsil etmek, sahnede Kıbrıs ismini söyletmek, Kıbrıs insanının üretip varolabileceğini ve bir şeyler başarabileceğini göstermek çok güzel ve gurur vericiydi. Girne’nin imza, Kuzey Kıbrıs’ın gurur projesi olan Kıbrıs Town Houses ile yarışmalara katılmaya, ödüller kazanmaya ve sektöre yön vermeye devam edeceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2017, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474