banner564

180 günde tamamlanacak

Toplam maliyeti 2,5 milyon TL olan Yedikonuk-Büyükkonuk Sahil Yolu Projesinin imzaları atıldı

180 günde tamamlanacak
banner598
İhale süreci bir süre önce tamamlanan Yedikonuk-Büyükkonuk Sahil Yolu Projesi’ne imzalar atıldı.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, sözleşmeye, Karayolları Dairesi Müdürü Ahmet Aydın ve ihaleyi kazanan Tarmaç Asfalt Beton İnşaat Direktörü Ali Tosun imza koydu. İmza töreni, bakanlıkta, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst’ün huzurunda gerçekleşti.
Kemal Dürüst, ihale sözleşmesinin imzalanması öncesinde yaptığı konuşmada, Yedikonuk-Büyükkonuk sahil yoluyla ilgili bir süre önce Karayolları Dairesi mühendisleri ve teknik ekibiyle birlikte yerinde incelemelerde bulunarak, projenin nasıl olacağı konusunda çalışmaların yapıldığını belirtti. Dürüst,  ihale sürecine girildiğini belirterek, “Başta Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu olmak üzere, bölge halkının yoğun talebi üzerine bir çalışma başlattık. Çünkü bizler halkımıza hizmet için, icraat için buradayız” dedi.
Projenin ihale sürecine gelinceye kadarki çalışmalarla ilgili bilgiler veren Dürüst, “Bugün projenin hayata geçirilmesi için ihaleyi kazanan Tarmaç Asfalt Beton ve İnşaat Şirketi ile Karayolları Dairemiz arasında sözleşme imzalanması aşamasına gelmiş bulunuyoruz” dedi.
Yedikonuk-Büyükkonuk Sahil Yolu Projesi çalışmalarına 4 Ekim’de başlanacağını belirten Dürüst, “Yolun uzunluğu 5 km. Genişliği ise 4 metre. Yaklaşık olarak 2.5 milyon TL’ye mal olacak yolumuzun bitiş süresi ise 180 gün olarak belirlendi” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2017, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474