banner564

Benzer birçok  sabıkası var

Hırsızlık yaptığı tespit edilerek tutuklanan Christakis Vaslili yargılanmak üzere cezaevine gönderildi

Benzer birçok  sabıkası var
banner598

 Suna ERDEN

Gönyeli’de bir evden altın takılar çalan ve gözlatına olduğu polis kararkolunda dilinin altında sakldığı jileti çıkararak boğazını kesmeye çalışan Christakis Vaslili hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı dün tenminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Christakis Vaslili’nin 9 Ağustos 2018 tarihinde 12.15 – 17.35 saatlari arasında Gönyeli’de B.H’ye ait eve mutfak kapısından girerek üst katta yatak odasında dolap içerisinde bulunan bir altın kolye, bir yüzük seklinde etrafı taşlı kolye, bir ortası kalpli altın kolye, bir üzeri çift altın toplu kolye, bir infinitiy sonsuzluk altın kolye ve bir üzeri beyaz altın taşlı olan pandora bilekliği çaldığının tespit edildiğini söyledi. Polis, zanlının bölgede incelenen kamera kayıtlarından tespit edildiğini ve Tepebaşında bulunarak tutuklandığını açıkladı. 

Çalıntı eşyalar aracında bulundu
Zanlının kullanımında bulunan araçta çalınan ziynet eşyaları ile başka yerlerden çalındığı tahmin edilen ziynet eşyası bulunarak emare olarak alındığını kaydeden polis, zanlının polis kararkoluna götürüldüğünü söyledi. Polis, zanlının sorgusu esnasında dilinin altına sakladığı jileti çıkarıp kendisine zarar vermeye çalıştığı sırada makul güç kullanılarak durdurulduğunu ve elinden jiletin alındığını belirtti. Polis, zanlının doktor kontolüne gitmek istememesi üzerine ise ambulansın karakola gelerek zanlıyı tedavi ettiğini açıkladı. 

Bir ay cezaevinde bekleyecek
Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, zanlının benzer birçok sabıkası olduğunu belirterek, teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme, benzer suçları olan zanlıyı tutuklu yargılanmak üzere bir ay süre ile cezaevine gönderdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473