banner564

Boğazköy şokta

Berberde bayram tıraşı olan 85 yaşındaki Ömer Dayı, eve dönüş yolunda arabasında hayatını kaybetti

Boğazköy şokta
banner598
Onur ULAĞ
Girne’ye bağlı Boğazköy dün bölgenin sevilen isimlerinden 85 yaşındaki Ömer Dayı’nın ölüm haberi ile sarsıldı. Elde edilen bilgilere göre, bayram tıraşı olan Ömer Dayı, eve dönüş yolunda arabasında geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşama veda etti.
Bölgenin sevilen sayılan isimlerinden olan Ömer Dayı’nın bayrama bir gün gelen ölüm haberi Boğazköy’de şok etkisi yarattı.
Elde edilen bilgilere göre, 85 yaşındaki Ömer Dayı dün öğle saatlerinde bayram tıraşı olmak için evinden ayrıldı. Traş olduktan sonra GS 736 plakalı aracıyla evine dönen Dayı yolda fenalaştı. Evinin bulunduğu sokağa kadar gelen Dayı, aracıyla birlikte bölgedeki askeriyenin duvarına çarptı. 

Hastaneye kaldırılırken yaşamını kaybetti
Aracıyla kaldırıma çarparak durabilen 85 yaşındaki Ömer Dayı, hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdi.
Polis Basın Subaylığı'nın "ani ve gayri tabii ölüm" başlıklı açıklamasına göre, saat 19.00 sıralarında Boğazköy'de Ersin Paşa Caddesi üzerinde, Boğazköy'de sakin Ömer Dayı (E-85), yönetimindeki GS 736 plakalı salon araçla kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada aniden rahatsızlanarak yolun solundaki kaldırıma çarptı.
Ömer Dayı, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı sırada yolda yaşamını kaybetti.

Sadrazam'ın kayınpederiydi
Ömer Dayı'nın, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın güvenlik danışmanı emekli albay Halil Sadrazam'ın kayınpederi olduğu da öğrenildi.

Kalp ve kanser hastasıydı…
Öte yandan üzücü olayda hayatını kaybeden Ömer Dayı’nın kanser hastalığı ve kalp rahatsızlığı olduğu öğrenildi.
Ömer Dayı’nın aslen Gönyelili olduğu, 1963 yılına kadar motosiklet tamiratı yaptığı çevresi tarafından Motorcu Ömer Usta olarak bilindiği öğrenildi. Ömer Dayı’nın 1963’ten 1974 yılına kadar Saint Hilarion Kalesi’nde Şato komutanlığı yaptığı ve 4 çocuk babası olduğu belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2017, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473