banner564

Ogan: Güç depoladık

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Birinci Lig ekiplerinden Akova’nın teknik direktörü açıklamalarda bulundu

Ogan: Güç depoladık
banner598
1.lig ekiplerinden Akova yeni sezon öncesinde hazırlık kamp çalışmalarını tamamladı. 26-29 Ağustos tarihleri arasında Girne Bella View Art Butigue Otelde gerçekleştirilen kamp oldukça güzel ortamda ve oldukça verimli geçerken 1.hazırlık dönemi 2.etap çalışmaları da başlamış oldu. Teknik direktör Ahmet Ogan, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman yönetiminde gerçekleştirilen kampa 21 futbolcu katılırken, Şuayip Çelme, Hasan Karagil, kafile başkanı olarak yer aldı. Dört günlük kamp programı çerçevesinde Pia Bella sahasında günde çift idman yapan Orta Mesarya’nın kırmızı yeşilli ekibi Akova 1.lig ekiplerinde Girne Halk Evi ve Süper Lig ekiplerinde Ozanköy ile hazırlık karşılaşması oynadı. Antrenmanların dışında otel içerisinde yönetici, teknik kadro ve futbolcular oldukça keyifli ve neşeli anlar yaşanırken, motivasyon açısından da önemli olurken, kampa ön plana çıkan unsurlardı. 
Akova kamp boyunca çabuk kuvvet, dayanıklılık, koordinasyon, taktiksel olarak yapılan antrenmanlarda futbolcuların konsantrasyonlarından, istekli, arzulu oluşlarından, memnun olduğunu belirten teknik direktör Ahmet Ogan, çok iyi ortamda kamp gerçekleştirerek, güç depoladıklarının altını çizdi. 

Hedefimize ulaşacağız    
Sezon öncesinde mevcut takım kadrosuna yapılan transferlerin önemli katkılar sağlayacağını, takım içi uyumu kısa sürede aşıldığını belirten teknik direktör Ahmet Ogan, yeni sezon öncesi takım olma yolunda önemli mesafeler kaydederek ligde hedeflerine ulaşılacağını söyledi. 

Gençlerden memnun kaldım
Ogan, takıma kazandırmayı düşündüğü genç futbolcular Eray Vudalı, Hakan Bulut, Serhan Yıldıran’ın göstermiş oldukları gayret ve çabalarından dolayı memnun olduğunu, takım olarak yeni sezonda hedefledikleri noktaya gelebilmek için işi sıkı tutarak koymuş oldukları hedefe ulaşmak için çalışmalara ara vermeden devem edeceklerini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2017, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474