banner564

Demtur’a teşekkür edildi

HYDAC Türkiye’nin, ilk Kuzey Kıbrıs toplantısı Merit Park Otel’de gerçekleşti

Demtur’a teşekkür edildi
banner598
Grup toplantılarının başarılı adresi Demtur Travel, 7 – 9 Ocak tarihlerinde, endüstriyel ve mobil hidrolik alanında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden HYDAC’i  ağırladı.
Merit Park Otel’de düzenlenen organizasyonda, yıllık satış toplantısını gerçekleştiren şirket yetkilileri, aynı zamanda, yoğun iş temposundan uzaklaşarak stres attı.
Organizasyon boyunca HYDAC Türkiye yekililerinin yanında olan Demtur Travel ekibi, başarılı bir organizasyonu daha geride bıraktı.
HYDAC Türkiye Genel Müdür’ü Altan Bagatur, organizasyon sonrası yaptığı açıklamada, “Bir dünya markası olan HYDAC’in Türkiye temsilcisi olarak düzenlediğimiz bu yılki toplantımızın, bizim için ayrı bir yeri bulunmakta; HYDAC Türkiye ilk defa bir toplantısını Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleştirdi. Bu vesile ile Demtur Travel ekibi ile de tanışmış olduk. Kendileri, karşılanmamızdan ağırlanmamıza her konuda bizlerin yanındaydı.Tüm ricalarımıza hızlı bir şekilde cevap verdiler. Artık, HYDAC Türkiye, yeni bir yıla hazır. Bu vesile ile Demtur Travel ekibine bizleri en güzel şekilde ağırladıkları için teşekkür ederiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2018, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474