banner564

Emareler tahlilde

Uyuşturucu zanlısı Kudret Evli, Akay Gündoğu, Deniz Güngör ve Fırat Deniz’in tutukluluk süreleri uzatıldı

Emareler tahlilde
banner598
  Girne’de direksiyon hâkimiyetini kaybedip dört aracın karıştığı zincirleme kazaya neden olduktan sonra aracında yapılan aramada uyuşturucu madde bulunan Kudret Evli ile suçla bağlantılı tutuklanan Akay Gündoğu, Deniz Güngör ve Fırat Deniz hakkındaki soruşturma devam ediyor. Zanlılar üç gün tutukluluğun ardından dün ek süre talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
     Soruşturmayı yürüten polis, zanlı Evli’nin 10 Ağustos 2017 tarihinde, saat 13.30 sıralarında Girne Dr. Salih Miroğlu caddesi üzerinde kullanımında bulunan araçla trafik kazası yaptığını söyledi. Polis, kazanın akabinde zanlı Evli ve araçta yolcu olarak bulunan Akay Gündoğu’nun hareketlerinden şüphelenilmesi üzerine araçta ve zanlılar üzerinde yapılan aramada zanlı Kudret Evlinin üzerinde yaklaşık 6 gram zanlı Akay Gündeoğu’nun ise üzerinde yaklaşık 50 miligram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirtti. 
     Polis, yapılan ileri soruşturmada zanlılara uyuşturucuyu verdiği tespit edilen zanlı Deniz Güngör’ünde tutuklandığını ve üzerinde yapılan aramada ise 5 paket şeklinde 5 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındığını aktardı. Polis, zanlı Güngör’den alınan ifade doğrultusunda ise maddeleri Fırat Deniz’den 750 TL karşılığında 7 paket olarak aldığı itirafında bulunduğunu, zanlı Deniz’in de tutuklandığını söyledi. 
     Mesele ile ilgili başlatılan soruşturmanın geniş çaplı sürdüğünü, daha önce alınan 3 günlük tutukluluk süresinde birçok ifade temin ettiklerini, ayrıca emarelerin tahlile gönderildiğini belirten polis, soruşturmanın henüz tamamlanmadığını ifade ederek, zanlıların 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi onayladı.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2017, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474