banner564

Kupa Gençler’in 2-1

Gençler Birliği ile Lefke arasında oynanan Meral Özdenkçi anı maçını Gençler Birliği 2-1 kazandı

Kupa Gençler’in 2-1
banner598
Aslen Lefkeli olup İskele'de ikamet eden Lefke eski teknik direktörü Mehmet Solkanat'ın ablası, Lefke futbolcusu Kasım Tağman'ın halası Meral Özdenkçi anısına Gençler Birliği kulübü anı maç düzenledi. 
Yaklaşık 1,5 ay önce vefat eden Meral Özdenkçi, doğum günü olan 14 Ağustos'ta dün Mağusa Dr Fazıl Küçük Stadı'nda saat 17.45’te oynanan Gençler Birliği - Lefke anı maçında, anıldı. Gençler Birliği ile Lefke arasında oynanan Meral Özdenkçi anı maçını Gençler Birliği 2-1 kazandı. 
Maçın ilk devresinde Gençler Birliği, Lefke'ye oranla daha üstün olan taraftı. Net pozisyonları harcayan İskele ekibi gol atamazken, maçın ilk devresi 0-0 sona erdi. 
İkinci devreye de daha etkili başlayan taraf Gençler Birliği, 55. dakikada Emeka ile 1-0 öne geçti. 
Golden sonra Lefke toparlandı. 65 ile 80. dakikalar arasında oyun üstünlüğünü ele geçiren mor beyazlılar, 75. dakikada Kasım'ın golü 1-1 eşitliği yakaladı.
Oyunun son bölümünde ise Gençler Birliği yine etkili olan taraftı. Kırmızı siyahlılar, 85. dakikada Tom'un golüyle maçı 2-1 kazandı. Maçtan sonra düzenlenen ödül töreninde maçın hakemlerine plaketleri ve takımlara kupaları, merhumenin ailesi tarafından verildi. Meral Özdenkçi Anı Maçı, Gençler Birliği kulübü tarafından geleneksel hale getirilecek.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2017, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473