banner564

Glapsides pırıl pırıl oldu

“Her Daim Dostlar” ve Mücahit Komutanları Derneği Gazimağusa’da ortak temizlik çalışması yaptı

Glapsides pırıl pırıl oldu
banner598
“Her Daim Dostlar” isimli grup ve Mücahit Komutanları Derneği, Gazimağusa Belediyesi’nin katkıları ile, Glapsides sahil şeridi ve bölgesinde temizlik yaptı.
Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, temizlik kampanyasında UBP milletvekilleri Erdal Özcenk ve Dursun Oğuz grubun üyesi olarak, TDP Milletvekili Hüseyin Angolemli de sadece temizliğe katılmak üzere kampanyada yer aldı.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de dün sabah saat 06.00’da başlayan temizlik kampanyasına katılarak, yaklaşık bir saat Glapsides sahil şeridi ve iç kesimlerin temizlenmesinde gönüllülerle birlikte dolaştı.
Etkinliğin ardından bir konuşma yapan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, çok verimli bir çalışma gerçekleştirdiklerini, yıllardan beri birikmiş çöplerin toplandığını, bu etkinlikleri yaparken önemli olanın bir daha kirletilmemesi için duyarlılık yaratılması olduğunu söyledi.
“Gazimağusa bizim” bilincinin yerleşmesi gerektiğini, sürekli birilerinin kirletmesi, birilerinin de temizlemesinin doğru olmadığını belirten Arter, Gazimağusa Belediyesi’nin bundan böyle işyeri çalıştırma izni isteyen ya da işyeri çalıştırma belgelerini tazelemek isteyen işyeri sahiplerine çevre temizliğine bakarak izin verileceğini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2014, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474