banner564

Kılıç: Yanınızdayız

TISİAD, KKTC narenciye üreticisinin çatı kuruluşu olan “Cypfruvex” ile işbirliğini arttıracak

Kılıç: Yanınızdayız
banner598
Türkiye-Irak Sanayici ve İşadamları Derneği (TISİAD) heyeti, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Temsilciliği’nin açılışı kapsamındaki program çerçevesinde Kıbrıs Meyve, Sebze “Cypfruvex” İşletmecilik Ltd’yi ziyaret etti. 
Ziyarete; TISİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç, Başkan Yardımcıları Can Erkan Gençay, Bünyamin Yüksekbaş ve Serhat Yüce, Genel Sekreter Aynur Olgaç, Sayman Şeyhmus Kayar, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zahir Irmak ile üyeler İbrahim Özçelik, Vedat Yüksekbaş ve Cengiz Atalay ile KKTC Temsilcisi Ali Tunçtaşlı katıldı.
Dernek çalışmalarını ve amaçlarını anlatan Başkan Kılıç, KKTC’li narenciye üreticisinin çatı kuruluşu olan Cypfruvex’in sorunlarının çözümü noktasında desteğe ve işbirliğine hazır olduklarını söyleyerek, “Yanınızdayız” dedi. 

Ortadoğu pazarı için umut
Cypfruvex Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kurşunoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üreticilerin en büyük sorununun gerçek alıcılarla buluşamamak ve yeterli tanıtımı yaparak, dış pazarlara açılamamak olduğunu belirtti. Bu konudaki her türlü işbirliğine açık olduklarını ifade eden Kurşunoğlu, bu kapsamda özellikle Ortadoğu pazarında yer bulabilmek adına TISİAD’ın işbirliğini önemsediklerini kaydetti. 
Ziyaretin ardından TISİAD KKTC Temsilcisi Ali Tunçtaşlı, Cypfruvex Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kurşunoğlu’na bir plaket verdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2014, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473