banner564

Görenler hayret etti

Emanet aldığı arabanın direksiyon hâkimiyetini kaybeden ehliyetsiz sürücü, Anibal Restoran’ın karşısındaki köprünün korkuluklarını aştı, havada asılı kaldı

Görenler hayret etti
banner598

 Onur ULAĞ

Başkent Lefkoşa’da dün meydana gelen ilginç kazada, başkasından aldığı araçla yola koyulan ehliyetsiz sürücü Tufan Güneş, Anibal Restorant karşısında kaza yaparak köprüde asılı kaldı. Üç kişinin olduğu aracın yere çakılmayıp asılı kalması olası bir faciayı önlendi. Güneş’in kazadan sonra kaçmaya teşebbüs ettiği öğrenildi. Kaza esnasında araçta sürücü dâhil üç kişi olduğu belirtildi. Kazada yaralanan olmazken sürücü Güneş hakkında yasal işlem başlatıldı. Üç kafadarın kazadan birkaç dakika önce alkol aldıkları daha içmeye fırsat bulamadan kaza yaptıkları da öğrenildi. 

Gezi kazayla sonuçlandı
Elde edilen bilgilere göre kaza dün saat 18.00 sıralarında Çağlayan Bölgesinde İstanbul Caddesi'nde meydana geldi. Tufan Güneş isimli sürücü, başka bir şahıstan emaneten aldığı EP 422 plakalı araçla yanındaki iki arkadaşı ile gezmeye çıktı. Güneş, arkadaşları ile marketten bira aldıktan sonra yola koyulurken, Anibal Restorant karşısına geldiği zaman direksiyon hâkimiyetini kaybedip, yoldan çıkarak köprünün korkuluklarına çarpıp asılı kaldı. Kazanın ardından ehliyetsiz olan sürücü Güneş’in kaçmaya teşebbüs ettiği belirtildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, sürücü Güneş hakkında yasal işlem başlatıldı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474