banner564

Akar başarı diledi

Diyalog Medya’yı ziyaret eden Arter, 4 yıllık icraatlarını ve yeni dönemdeki projelerini anlattı

Akar başarı diledi
banner598

 Pelin Yükselay DAL 

Gazimağusa Belediye Başkanı ve Bağımsız Başkan Adayı İsmail Arter, seçim çalışmaları kapsamında Diyalog Medya’yı ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’la görüştü. Diyalog TV ve Diyalog Gazetesi’nin çalışmalarından övgü ile söz eden Arter, Reşat Akar’a, 4 yıllık icraatlarını ve yeni dönemdeki projelerini anlattı.
Arter’e övgüleri için teşekkürlerini sunan Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’da, şunları kaydetti: “Gazimağusa kültürel açıdan çok önemli bir kentimizdir ve hep gündemdedir. Özellikle Kıbrıslı Rumların en fazla ilgi gösterdiği geri dönüş arzusu belirttiği yerlerden biridir. Son zamanlarda tarihi eserlerin bakım ve onarım konusu gündeme geldi. Teknik komite başkanının da açıklamaları var. Nüfusun yoğun olduğu bir bölgemizdir. Hem turizm açısından hem de geçmişte tarımsal faaliyetler açısından da çok önemli bir yerimizdir. Şimdi bu geldiğimiz noktada yerel seçimler olacak bitecek. Bence yeni seçilecek olan başkanlar ve ekipleri, en fazla yeşillik konusuna ağırlık vermelidir. Arzumuz bu yöndedir. Ülkemiz gittikçe yeşilden uzaklaşıyor. Çevre çok kötü bir durumda. Yürüyüş alanları parklar en büyük ihtiyaçlarımızdır.” 


Arter: Büyük projelere imza attık
Öte yandan  İsmail Arter dün, Arter, “Daha Yapacak Çok İşimiz, Gazimağusa’ya Kazandıracak Büyük Projelerimiz Var” başlıklı basın toplantısı düzenleyerek, devam eden ve yeni dönemde hedeflediği projeleri anlattı.
Gazimağusa Arkın Palm Beach Hotel’de gerçekleşen basın toplantısına, Demokrat Parti (DP)  Gazimağusa İlçe Başkanı ve Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gazimağusa İlçe Başkanı ve Gazimağusa Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu, DP Genel Sekreteri Afet Özcafer, Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Sekreteri Turan Büyükyılmaz, YDP Gazimağusa İlçe Başkanı Ali Yakar da katıldı.
Arter konuşmasında görevde bulunduğu 4 yılda kentin her noktasına eşit seviyede hizmet götürerek, hem hizmet kalitesini artırdıklarını,  hem de halkın gündelik hayatını kolaylaştıracak ve sosyal yaşantısına katkı sağlayacak büyük projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti.
“Bizim yolumuz halkımıza temel belediyecilik hizmetleri yanında büyük projeleri hayata geçirerek şehrimizi dünya standartlarında bir kent haline getirme yoludur” diyen Arter, projelerinin 2020’li yıllara emin adımlarla ilerlemek hedefiyle hazırlandığını ifade etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474