banner564

Öğrenciler başka odaya aktarıldı

Otel sahibi ile işletmecinin arasında çıkan sorun nedeniyle sokağa atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan öğrencilerin durumuna geçici çözüm bulundu

Öğrenciler başka odaya aktarıldı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’daki Sky Venüs Otel’de kira karşılığı kalan 72 öğrencinin sorununu şimdilik çözülmüş gibi görünüyor.  İcra memurları tarafından önceki gün alt katta başlayan tahliye çalışmalarında dün öğrencilerin bulunduğu katlara gelindi. 72 öğrencinin 50’si odalarından tahliye ettirilmezken, içinde icra edilecek eşyalar olması nedeni ile 22 öğrenci otel içerisindeki başka odalara aktarıldı.

Çavlan: Odalarına geri dönecekler
Otel sahibi Turgut Çavlan, odalarındaki eşyaların boşaltılması nedeni ile 22  öğrencinin odalarının değiştirilmesi gerektiğini söyleyerek, odası boşaltılan öğrencileri geçici olarak üst katlarda bulunan lüks odalara aldığını ve odaların düzelmesi sonucunda yaklaşık  15 gün sonra konu öğrencilerin odalarına geri döneceğini aktardı.

“Öğrencilerin servis sorununu  da hallettik”
Öğrencilerin okula gitmek için servis sorunu da yaşadıklarını söyleyen Çavlan, Doğu Akdeniz Üniversitesi yetkilileri ile konuştuğunu ve okulun kendi servisini yollayıp öğrencileri taşımaya başlayacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2015, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474