banner564

Anlamlı ziyaret

Hentbol Federasyon başkanı Ozan Beysan ve Genel Sekreter Ediz Arıkan; Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan’ı ziyaret etti

Anlamlı ziyaret
banner598
Hentbol Federasyon başkanı Ozan Beysan ve Genel Sekreter Ediz Arıkan; Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan’ı ziyaret ederek plaket takdim etti.
Ziyaretin amacının hentbola uzun yıllar hizmet etmiş; hentbolda birçok başarıya imza atmış birisi olan Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan’ı yeni görevi dolayısıyla tebrik etmek ve hentbolun içinde bulunduğu son durum hakkında bilgi verildi.
Federasyon başkanı Beysan “Tüm kulüplerimizi tek tek ziyaret edeceğiz. İlk ziyaretimizi hentbol camiasının içinden birisi olan Belediye başkanımıza yapmayı uygun gördük. Ayrıca Esentepe salon sporları başkanlığını da bir arada götürmesi hentboldan kopmadığını göstererek bizleri daha da hırslandırmıştır. Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan ise; Spor benim hayatımda olmazsa olmazımdır. Özellikle hentbol konusunda Esentepe olarak bu spor dalında adımızı “altın harflerle” yazmayı başardık. Fakat bu başarımıza rağmen kapalı spor salonumuz temelleri atılmış olmasına rağmen yetkililerimizden tamamlanması konusunda henüz bir adım atılmış olmaması bizleri yıldırmamakla birlikte daha da motive etmektedir. Fakat bu salon konusunda suskunluğumuz devam edeceğini düşünenler çok büyük bir yanılgıya düşmektedir. İleriki zaman diliminde her türlü girişimleri yapacağımızı ilgili mercilerin bilmesini isterim” dedi.
Esentepe Efsane Yetenek Avcıları Derneği başkanı Naciye Erdoğan’a da bir teşekkür plaketi verilerek, gerek okul branşlarında gerekse yıldız ve gençlerde gösterdikleri başarılardan dolayı başarılarının devamı temenni edildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473