banner564

Ömer Ercan’ı geçemedi

Narkotik köpeğin tepki vermesi sonucu üzerinde arama yapılan yolcunun tasarrufunda 5 gram hintkeneviri bulundu

Ömer Ercan’ı geçemedi
banner598
Kuzey Kıbrıs’a çalışmak için geldiği öğrenilen 25 yaşındaki Ömer Ç, Ercan Havaalanı’ndan giriş yaptığı esnada üzerinde uyuşturucu madde tespit edilerek polis tarafından gözaltına alındı.
Ercan’da, narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi sonucu üzerinde arama yapılan ve tasarrufunda 5 gram hintkeneviri türü uyuşturucu bulunan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada 3 Ocak günü saat 14.30 sıralarında Ercan Devlet Havaalanından KKTC'ye giriş yapan zanlının narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi sonucu üzerine arama yapıldığı, aramada 5 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındığı belirtildi. 
Polis, zanlının çalışmak için KKTC’ye geldiğini söylediğini, uyuşturucu maddenin analiz için devlet kimya laboratuvarına gönderildiğini, sonuçların beklendiğini belirterek, yürütülen soruşturma aşamasında zanlının 2 gün tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasına ancak soruşturmanın erken bitirilmesi halinde mahkeme huzuruna çıkarılmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2015, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473