banner564

Paylaşmak  ne güzel

Yaşam koçu, yardımsever insan İpek Kabidan, Ramazan Bayramı’nda 50 çocuğu giydirmenin mutluluğunu yaşıyor

Paylaşmak  ne güzel
banner598

 Pelin YÜKSELAY

Yaşam ve Nefes Koçu, yardım sever insan İpek Kabidan, Ramazan Bayramı dolayısıyla KKTC Umut Derneği’ne 50 çocuk için bayramlık kıyafet ve ayakkabı bağışı yaptı. 
Diyalog muhabirinin ulaştığı Kabidan, herkesi ihtiyaçlı ailelere, ellerinden geldiğince yardım etmeye çağırdı.
Kabidan şunları kaydetti: “Bugün aslında özellikle bizim adamız için konuşacak olursam, çok değişik bir insan profiline sahibiz. Evet, herkesin hayatında sorunları var ama şunu unutmayalım ki bizden çok daha zor durumda olan insanlar var. Ve bunun farkında olmamız gerektiği kanaatindeyim. Nüfusumuzun büyük bir çoğunluğunun birçok imkânı olabilir ama unutmayalım ki büyük bir çoğunluğunun ise hiçbir imkânı yok. Birçok insanın desteğe ihtiyacı var. İşte bu noktada ben de imkânlarım elverdiğince ihtiyaçlı insanların yüreklerine dokunuyorum. Bakmakla görmek arasında çok büyük fark vardır. Diyeceğim şu ki, dikkatli bakın. Her bölgede, her yerde ihtiyaçlı insanlar vardır. Eskiden sadece Surlariçi’ne odaklanılırdı ama şu an öyle bir kıstas yok. Hepimizin etrafında ihtiyaçlı insanlar mevcuttur. Yeter ki görelim. Paylaşmaktan çekinmeyin. Paylaşınca inanın sizin de kazanımlarınız artacaktır. İhtiyacı olan herkese dokunun. İnsanların görülmeye ve dokunulmaya ihtiyacı var. Bunu sakın unutmayın.”
Öte yandan Umut Derneği Başkanı Özlem Dinçoğlu, İpek Kabidan’a bağışı için çok teşekkür ederek, ilerleyen günlerde ailelere ve çocuklara kıyafet ve ayakkabıların ulaşacağını belirtti.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474