banner564

UBP’de yeni dönem

Özgürgün, “Tüm arkadaşlarımla birlikte, el ele, gönül gönüle, çok daha fazla hizmet için çalışacağımın kesin sözünü veriyorum” dedi

UBP’de yeni dönem
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, UBP 20. Olağan Kurultayı’nın tamamlanmasıyla ilgili basın açıklaması yaptı.
Özgürgün, yeni dönemde, özelde UBP’ye, genelde ise KKTC’ye tüm arkadaşlarıyla birlikte el ele ve gönül gönüle çok daha fazla hizmet için çalışacağının kesin sözünü verdiğini bildirdi.
Özgürgün, 20. Olağan Kurultayı başarıyla yöneten divan heyetine, bu organizasyonda görev alan partililere, tüm üyelere ve basın mensuplarına teşekkür etti.
Ulusal Birlik Partisi’ni kurultaydan birlik ve beraberliğe sahip çıkarak, çok daha huzurlu, çok daha güçlü ve kazanarak çıkaran tüm partilileri kutlayan Özgürgün, şunları kaydetti:
“Tam bir şölen şeklinde geçen kurultayımızda sevgi, saygı, kardeşlik duygularının hâkimiyeti ileriye huzurla güvenle bakmamızın kesin müjdecisidir. Siyasi yaşamım boyunca, varlık nedeni KKTC’ye ve onun kahraman halkına hizmeti ilke edinmiş ülkemizin en köklü, en güçlü siyasi oluşumu UBP’nin her kademesinde üstlendiğim görevleri sevgi, saygı temelinde, inanarak ve azami fedakârlık göstererek yapmaya özen gösterdim.”

Eroğlu’ndan Özgürgün ve Tatar’a tebrik mesajı
Öte yandan 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Ulusal Birlik Partisi (UBP) 20. Olağan Kurultayında yeniden genel başkanlığına seçilen Hüseyin Özgürgün’ü tebrik ederek, başarılar diledi. Eroğlu, kurultayda Özgürgün ile ikinci turda genel başkanlık için yarışan Ersin Tatar’ı da kutladı. 
Derviş Eroğlu, “Ulusal Birlik Partisi’nin Kıbrıs Türk Halkının sorunlarına çare bulan bir siyasi yapı olarak yoluna devam etmesi en samimi dileğimdir” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2015, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473