banner564

Yarının büyükleri göz doldurdu

Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu 23 Nisan etkinliği gerçekleştirdi

Yarının büyükleri göz doldurdu
banner598
Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında etkinlik düzenledi.
Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, kutlamalar Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda önceki gün saat 17.30’da yapıldı.
Kreş korosunun mini konseriyle başlayan etkinlikte, Vedia Küçüksu’nun 23 Nisan konuşması, 2 yaş grubu minik civcivlerin dans gösterisi, 3 yaş grubu uğur böcekleri ve kelebeklerin şarkı ve dans gösterileri, 4 yaş gruplarından arılar, minik yıldızlar ve renkli balonların 23 Nisan şiiri, ana sınıfların İngilizce şarkıları, arılar, minik yıldızlar ve renkli balonların ortak dans gösterisi, anasınıf, etüd ve 1. sınıfların ortak dans ve pandomim gösterisi, etüd, 2. ve 3. Sınıf öğrencilerinin halk dansları ve mani atışmaları yer aldı.
Etkinlikte konuşan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bayramı coşkuyla kutladıklarını söyledi.
Arter, etkinliğin düzenlenmesinde kreş müdiresine ve çalışanlarına teşekkür etti.
Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu Müdiresi Havva Onaç ise, TBMM’nin açıldığı tarih olan 23 Nisan 1920 gününün Mustafa Kemal tarafından çocuklara armağan edilişinin 95. yılının kutlandığını ifade ederek, aklın ve bilimin ışığında ilerleyerek çağdaş bir toplum olarak gelecek nesillere daha modern bir ülke bırakmanın yarının büyükleri olacak çocuklara karşı en temel görev olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473