banner564

Yaşar, tüm suçu kabullendi

Kalecik’teki arsadan çapa makinesi çalınması olayıyla ilgili tutuklanan Özcan kardeşlerden Yaşar, tüm suçu kabullendi

Yaşar, tüm suçu kabullendi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

İskele’ye bağlı Kalecik köyü yakınlarında bir arsa içerisinden geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde Bin TL değerindeki çapa makinesi sirkat ettikleri öne sürülen iki kardeş Yaşar Özcan ile Metin Özcan tutuklanarak dün Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldı. Mahkemeye olayı aktaran İskele Adli Şube’de görevli polis memuru Kıvanç Erdoğdu,  zanlıların  araçları ile geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde Siret Aylanç’a ait Kalecik köyü yakınlarında bulunan arsaya giderek Bin TL değerindeki çapa makinesini sirkat ettiklerini söyledi. 

Yaşar suçunu kabul ediyor
Zanlılardan Yaşar Özcan’ın suçunu kabul ettiğini ifade eden Erdoğdu, zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını söyleyerek uygun bir teminat ile serbest bırakılmalarını talep etti.  Yargıç Ayşen Toroslu’nun söz vermesi üzerine konuşan zanlı “Yaşar Özcan  meselede abisinin hiçbir suçu olmadığını savunurken, zanlı 2 Metin Özcan ise, araca bindiklerinde kardeşinin sirkat suçu işlediğini bilmediğini, eğer bilmiş olsa kardeşine engel olacağını söyledi.

Tutuksuz yargılanacaklar
Huzurundaki şahadet ve zanlıların beyanını değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, zanlıların KKTC vatandaşı muteber birer kişinin 50’şer bin TL’lik kefaletleri şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmalarına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2014, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474