banner564

Sevilen sanatçı Ceylan Ertem, Harbiye’de muhteşem bir konsere imza attı

Dinleyenler  mest oldu

Sevilen sanatçı Ceylan Ertem, Harbiye’de muhteşem bir konsere imza attı
banner598

 Kerki-Solfej’in düzenlediği Harbiye Açıkhava Konserleri’nin son konuğu Ceylan Ertem oldu. Sahnesinde Bülent Ortaçgil, Mabel Matiz ve Kenan Doğulu’yu konuk eden Ertem, dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. 

Esmer şarkısı ile sahneye giriş yapan Ertem, ilk olarak Cihan Nacar isimli siyah bir kıyafet tercih ederken sonrasında tasarımı Zeynep Tosun’a ait kırmızı bir elbiseyle çıktı dinleyicilerinin karşısına. Kıyafetlerinin yanı sıra Saara tacıyla da dikkat çeken Ertem, her anı özenle hazırlanan Harbiye konserinde büyük beğeni topladı.
Harbiye’deki ilk konserinde harika anlar yaşatan Ceylan Ertem, Bülent Ortaçgil, Mabel Matiz ve Kenan Doğulu ile yaptığı düetlerle seyircisini adet mest etti. İlk olarak Bülent Ortaçgil ile düet yapan Ertem, Ortaçgil ile beraber ‘Beni Kategorize Etme’ ve ‘Bu İş Zor Yonca’ şarkılarını seslendirdi. Konserin ikinci kısmında ise ‘Peri’ ve ‘Kör Heves’ şarkılarında Ertem’e Mabel Matiz eşlik etti. Seyirciye son olarak Kenan Doğulu sürprizini hazırlayan Ertem, Doğulu ile ‘Aşk Oyunu’ ve ‘Aklım Karıştı’ şarkılarını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2019, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473