banner564

Haftanın takımı Orsen Satranç Takımı

Satranç Eğitim Merkezi’nin düzenlediği Girne Bölgesi Satranç Turnuvası’nın 14. tur maçlarına altı puan farkla lideri yenen Orsen Satranç Takımı damgasını vurdu.

Haftanın takımı Orsen Satranç Takımı
banner598
Hiç yenilgi almadan bu başarıyı gösteren Orsen Satranç Takımı haftanın takımı unvanını kazandı. Yeni lider oldu. 2. devre hızlı yükselişi devam eden Orsen Satranç Takımı için satranç otoriteleri “ yere göğe sığmaz ” tanımını yaptılar.   

Haftanın başarılı satranç takımları
Çatalköy Belediyesi Satranç Takımı ile BSW Computer Satranç Takımı rakiplerini 6,0 – 2,0 yenerek haftanın diğer başarılı takımları oldular. Schindler Satranç Takımı da rakibini 5,0 – 3,0 yenerek haftanın başarılı takımları arasında yerini aldı.

En çok beraberlik kazanan satranç takımları
Girne Adidas Satranç Takımı ile Dimes Satranç Takımı berabere kalarak bu turnuvada en çok berabere kalan takımlar oldular. Denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada takımlar konumlarını koruyarak başarılarını sürdürdüler.

Başarı umudu haftaya kalan satranç takımları
Haftayı yenilgi ile kapatan Girne Akay Optik Satranç Takımı, Akdeniz Spor Birliği Satranç Takımı, Emekli Subaylar Derneği Satranç Takımı ve Girne Deniz Plaza Satranç Takımı’nda umutlar haftaya kaldı. Sona yaklaşırken mücadelenin giderek zorlaştığı 2015 Girne Satranç Turnuvası’nda heyecan gittikçe artmaktadır. 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474