banner564

Tatili erteledik

Play-out karşılaşmasında Denizli ile karşılaşacak olan Dumlupınar’da kadro sıkıntısı kara kara düşündürüyor

Tatili erteledik
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Ligin son haftasında Yalova ile berabere kalarak play-out oynamaktan kurtulamayan Dumlupınar, cumartesi günü Denizli ile karşılaşacak. Dumlupınar Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman verdiği demeçte, tatili ertelediklerini, ancak Denizli karşısında kazanmaktan başka bir şanslarının mümkün olmadığını belirtti.

Yalova maçını çok istemiştik
Ligin son maçında karşılaştıkları Yalova maçını galibiyet anlamında çok istediklerini aktaran Kılıç Ali Kahraman, bunu başaramadıklarını ancak oynanan iyi ve mücadeleci futbolun kendisini son derece memnun ettiğini vurguladı. Yalova karşısında önde götürdükleri maçı on kişi kalmalarına rağmen iyi sürdürdüklerini belirten Kahraman, on kişi Yalova karşısında bile pozisyon bulmanın önemine dikkat çekti. Denizli ile yapılacak olan maç ile ilgili olarak demeç veren Dumlupınar Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman iyi ve oturmuş bir kadroya karşı zor bir mücadeleye çıkacaklarının altını çizdi.

Kadro sıkıntılı
Denizli maçı öncesi Coşkun’un yurt dışı, Rıdvan’ın cezalı, Hakan Borataş ve Onur’un ise sakat olduğunu belirten Kılıç Ali Kahraman, bu oyuncuların önemli isimler olduğunu ancak mazeret olarak değerlendirmediklerini, Denizli karşısına iyi bir kadro ile çıkıp mücadele edeceklerini belirtti. Denizli karşısında yapacakları maç kadar Görneç-Gençlik Gücü maçından gelecek olan sonucunda önemli olduğuna değinen Kahraman, kendi kaderlerinin kendi ellerinde olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474