banner564

Şampiyon Orsen Satranç

Girne Satranç Merkezi tarafından düzenlenen turnuvanın son turunda büyük başarı gösteren Orsen Satranç Takımı, üçüncü kez şampiyonluğa ulaştı.

Şampiyon Orsen Satranç
banner598

Karşılaşmada, Mesan İnşaat Satanç Takımı az bir farkla  ikinci, Dimes Satanç Takımı üçüncü, BSW Computer Satanç Takımı dördüncü, Schindler  Satanç Takımı beşinci oldu.                          

Girne Adidas Satanç Takımı, Girne Deniz Plaza Satanç Takımı, Girne Akay Optik Satanç Takımı,              
Özyalçın İnşaat Satanç Takımı ve Çatalköy Belediyesi Satanç Takımları Turnuva Özel Ödülü’ne uygun görülen takımlar oldu.
On takımda, toplam yetmiş satranç oyuncusunun görev aldığı turnuva dokuz hafta sürdü. Turnuva boyunca 360 satranç maçı yapıldı. En başarılı satranç takımında başarı ortalaması %68.5, takımların başarı oranı bir birine yakın. 
Yeri ve zamanı daha sonra belirlenecek yemekli ödül töreninde tüm takımlar ile sporculara hediye ve katılım belgeleri verilecektir. Son tur öncesinde yapılan sporcu toplantısında, takımsal turnuvanın ardından bireysel yeni bir turnuvanın gerçekleştirilmesi ve iki turnuvanın ödül töreninin ortak yapılması yönünde ortak bir karar alındı. Bu karar sonucu Girne'de heycanlı santranç günleri devam edecek. 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2016, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473