banner564

Çekişme sürüyor

K-Pet Birinci Lig’de 18. hafta oynanan karşılaşmaları geride kaldı.

Çekişme sürüyor
banner598
20 golün atıldığı 18. hafta karşılaşmalarında, iki maçı deplasman takımı kazanırken, dört maçı ise ev sahibi takım kazandı. Ligde tek beraberliğin çıktığı haftada ise, Görneç ve Yalova takımları haftayı birer puanla kapatan taraf oldular. 18. haftada en farklı galibiyeti, konuk ettiği Karşıyaka  karşısında Baf Ülkü Yurdu takımı elde etti. Lig’in dibinde yer alan Lapta, ligdeki ikinci galibiyetini Girne Halk Evi karşısında elde ederken, Yalova ise önemli bir haftada Görneç deplasmanında iki puan bırakan taraf oldu.

Haftanın Takımı –Baf Ülkü Yurdu
Bu sezon Birinci Lig’de taraflı tarafsız herkesi hayal kırıklığına uğratan Baf Ülkü Yurdu, son iki haftayı galibiyetle kapattı. Hafta sonu Karşıyaka’yı konuk eden batı temsilcisi doksan dakikanın sonunda farklı galip geldi.

Haftanın Antrenörü – Salahi Uçkan (Lapta)
Çemberin iyice daraldığı Birinci Lig’de, tehlikeli bölgeden bir an önce çıkmak isteyen Lapta, hafta sonu Girne Halk Evi karşısında galip geldi. Hafta arasını ve maç öncesini oyuncularına iyi aktaran Salahi Uçkan alınan galibiyette önemli rol üstlendi.

Haftanın Futbolcusu – Yasin Kansu (Lapta)
Futbol yaşantısının son dönemlerini geçiren Yasin Kansu, hafta sonu Lapta’nın aldığı galibiyette ön plana çıkan isim oldu.

Haftanın Hakemi – Serkan Durmaz (Esentepe – Düzkaya)
Doksan dakika boyunca yardımcıları ile uyumu oldukça iyiydi. Görev paylaşımındaki dengeyi ve saha içerisinde verdiği kararlarla birlikte, oyuncularla olan diyaloğu iyi koruyan Serkan Durmaz, 18. hafta karşılaşmasında başarılı bir maç yönetti.

Haftanının 11’i: 
Emre (Lapta), Umut (Göçmenköy), İsmail (Lapta), Bilal (BÜY), Anıl (Dumlupınar), Ali Şahin (Göçmenköy), Osman (Baf Ülkü Yurdu), H. Ermiş (Düzkaya), Uğurcan (Düzkaya), H. Eminoğlu (G. Gücü), Yasin (Lapta).

Gol Krallığı:
18 Gol: Hüseyin Küsbeci (Gençlik Gücü)
14 Gol: Yağış (Göçmenköy)

K-Pet 1. Lig’de18. Hafta Sonuçları

Esentepe – Düzkaya: 1-3
Lapta – Girne Halk Evi: 2-0
Dumlupınar – Hamitköy: 2-0
Görneç – Yalova: 1-1
Gönyeli – Göçmenköy: 0-1
Gençlik Gücü – Denizli: 3-1
Baf Ülkü Yurdu – Karşıyaka: 4-1

K-Pet 1. Lig’de 19. Hafta Program

12 Mart Cumartesi
Hamitköy – Gençlik Gücü
Yalova – Denizli
Göçmenköy – Lapta
Karşıyaka – Dumlupınar 

13 Mart Pazar
Girne Halk Evi – Esentepe
Düzkaya – Baf Ülkü Yurdu
Görneç – Gönyeli

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2016, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473