banner564

Hata yapma şansımız yok

Mormenekşe deplasmanından 3 puanla dönen GAÜ – Çetinkaya, Yeni Boğaziçi maçına hazırlanıyor

Hata yapma şansımız yok
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Lig’de 34 puanla ikinci sırada bulunan GAÜ – Çetinkaya takımında Yeni Boğaziçi maçının hazırlıkları devam ediyor. İki hafta önce Bağcıl karşısında bırakılan iki puanın acısını çektiklerini belirten Fırat Canova, puan kaybetmeye şanslarının olmadığını söyledi. Hafta sonu karşılaşacakları Yeni Boğaziçi maçına değinen Canova, rakiplerini ciddiye aldıklarını, son iki hafta aldıkları sonucun ise küçümsenmediğine dikkat çekti.

Herkesin hedefi var
Ligde gelinen noktada hedefsiz takım olmadığını aktaran GAÜ – Çetinkaya Teknik Direktörü Fırat Canova, Yeni Boğaziçi takımının da bu konumda olduğuna dikkat çekti. Yeni Boğaziçi ile ayni konumda olan takımların puana bile ihtiyaç duyduklarını, kendilerinin ise tek hedef olarak üç puan belirlediklerini söyledi. Kendileri için zor periyodun başladığını çemberinde iyice daraldığına dikkat çeken, Canova hafta sonu oynayacakları karşılaşmada hata yapma lükslerinin olmadığını söyledi.

Eksikler Kadir ve Tansel
Yeni Boğaziçi maçı öncesi Kadir’in 4 sarı kartı, Tansel’in ise kırmızı kartı bulunduğunu belirten Fırat Canova, iki oyuncu haricinde takımda sıkıntı olmadığını belirtti. Her ne olursa olsun kazanmaları gereken bir haftanın kendilerini beklediğini belirten başarılı çalıştırıcı, telafisi olmayan haftalara girdiklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2016, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473