banner564

Ailesi sinir krizi geçirdi

Adana'da dedesiyle gittiği bahçede kaybolan 8 yaşındaki Muhammet Ali Mete'nin cesedi sulama kanalında bulundu

Ailesi sinir krizi geçirdi
banner598
Adana'da dedesiyle gittiği bahçede kaybolan 8 yaşındaki Muhammet Ali Mete'nin cesedi sulama kanalında bulundu. 
Merkez Seyhan ilçesi Barbaros Mahallesi’nde oturan Yusuf Tekin, aracıyla yanına ikiz torunları Muhammet Ali ve Emine Mete'yi de alarak Karayusuflu Mahallesindeki şeftali bahçesine gitti. 
Dede bahçede çalıştığı sırada torunu Muhammet Ali ile Emine ise bir süre oynadı. Kardeşine, "Ben arabada uyuyacağım" diyen Muhammet kardeşinin yanından ayrıldı. Dede Yusuf Tekin, bahçe işleri bitince kamyonetin yanına geldi ancak torununu burada bulamadı. 
Dede Tekin, bir süre torununu aradı, polise haber verdi. Önceki gün akşam saatlerine kadar küçük çocuğu arama çalışmaları sürdü. Polis, vatandaşlar ile çocuğun yakınları bahçelerde arama yaptı. Ancak çocuğun izine rastlayamadı. 
Polis ekipleri, sabah erken saatlerde arama çalışmasına başladı. Özel eğitimli köpeklere kayıp Muhammet Ali Mete'nin kıyafetlerinin koklatıldı. Haydut ve Kuşka isimli dedektör köpekler bahçelerle sulama kanalı boyunca arama yaptı. 
Yaklaşık 3 saat süren çalışma sonucunda su altı ekipleri, sulama kanalında küçük çocuğun cesedini buldu. Yakınları küçük çocuğun cesedini görünce sinir krizleri geçirdi. Sudan çıkarılan çocuğun cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Aile fenalık geçirdi
Muhammet Ali, kaybolduğu yerden 500 metre ileride kanalette boğulmuş halde bulundu. Çocuğun cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü.
Çocuğun ölmüş halde bulunduğu haberini alan baba Sedat ve anne Gülhan Mete fenalık geçirdi. Dede Kadri Mete ise ağıt yakarak torunu için gözyaşı döktü.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474