banner564

Nikolas: İlgim yok

Hayali şirketler kurarak Miloseviç’in kaçırdığı paraları aklayan Papadopulos Avukatlık Bürosu yeniden gündemde

Nikolas: İlgim yok
banner598
  Tarihe ‘Sırp Kasabı’ olarak geçen ve kendi halkının paralarına el koyarak, yurt dışına kaçıran Miloseviç ile eski Rum Lideri Tassos papadopulos ve oğlu Nikolas Papadopulos arasındaki ilişki yeniden gündeme geldi.
   DİKO Başkanı Nikolas Papadopulos, “Miloseviç paralarının ortadan kaybolması” konusunun yeniden gündeme gelmesi üzerine, “Tasos Papadopulos ve Sia” isimli avukatlık bürosunun 2007 yılında feshedildiğini, bugün çalışmakta olan “Tasos Papadopulos ve Ortakları” isimli avukatlık bürosunun da diğeriyle hiçbir ilgisi bulunmadığını iddia etti.
   Simerini’de yer alan habere göre; Tasos Papadopulos ve Ortakları” isimli avukatlık bürosundan 2011 yılında ayrıldığını dile getiren Nikolas Papadopulos, 1999 yılından önce öğrenci olduğunu ve Miloseviç davası konusunda herhangi bir fikri bulunmadığını belirtti.
   Rum Yönetimi eski başkanlarından Tasos Papadopulos’un “Tasos Papadopulos ve Sia” isimli avukatlık bürosunun ismi, katliamlarla suçlanan Sırp lider Miloseviç’in, silah ambargosu uygulanan dönemde ülkeden para kâçırması ve aklaması skandalına karışmıştı. Adı geçen şirket tarafından Rum tarafında kurulan iki off shore şirket, Miloseviç’in bu ülkeden Sırp paralarını kâçırmasında istasyon rolü oynamıştı.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473