banner564

Askere moral

Cumhurbaşkanı Erdoğan forslu kamuflajla sınır birliklerini denetledi

Askere moral
banner598

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, askeri kamuflaj giyerek Suriye sınırına sıfır noktadaki Oğulpınar Sınır Karakolu'nu ziyaret etti. Askerler, ünlü sanatçı ve sporcularla bir araya gelen Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de 3 bin 852 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Erdoğan, ünlü isimlere hitaben de, “Belli kesimler tarafından yapılan onca itibar suikastine, haydutluğa rağmen sanatçı ve sporcularımızın buradaki varlığı dahi bu kenetlenmenin işaretlerinden biridir. Buradaki dik duruşunuzla, bu milletin bağrından çıkan gerçek sanatçılar ve sporcular olduğunuzu gösterdiniz. İnşallah buradaki bu güzel manzara dalga dalga tüm ülkemize yayılacaktır” diye konuştu.

İl kongrelerinde konuştu
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana ve Hatay İl kongrelerinde konuştu. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Afrin operasyonuyla ilgili açıklamalarına sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kalkmış, Afrin'de askerimizin mazlumlara zulmettiğini söylüyor. Ey Netanyahu, sen çok zayıfsın, çok garipsin. Bir defa kendine çeki düzen ver. Biz teröristlerle uğraşıyoruz ama senin derdin teröristler değil. Çünkü sen terör devletisin" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle: 
"Şimdiye kadar 3 bin 844 terörist etkisiz hale getirildi. Afrin'e fırtına gibi girdik. Türkiye ve Türk milletini terör illetinden mutlaka kurtaracağız."
"Cumhur ittifakıyla birlikte ülkemiz yeni bir dönemin içine giriyor. Kardeşliğimizi Cumhur ittifakıyla ispatlamış olacağız. 3 bin DAEŞ'liyi etkisiz hale getirdik. Bunların bir kısmı PYD kılıfına büründü. 20 Ocak cumartesi günü ansızın geldik. Türkiye'nin terörle mücadelesi küresel bir mücadeleye dönmüştür. MİT 6 FETÖ'cüyü paketleyip getirdi. Kosova'daki operasyon ne ilk ne sondur. Kosova Cumhurbaşkanı'na teşekkür ediyorum ama Başbakanı'nı da kınıyorum. FETÖ'cüler nereye kaçarsa kaçsın soluğumuz enselerindedir. FETÖ'nün okullarını Türkiye Maarif Vakfına devreden, sivil toplum kuruluşu görünümündeki fitne yuvalarını kapatan, iş adamı kılıklı ajanlarını kulaklarından tutup atan herkes bizim dostumuzdur, kardeşimizdir. İki Yunanlı askeri yakaladık. Bütün Arupa ayağa kalktı. Yargın ne derse odur. Onların yargısı var da bizim yargımız yok mu?. Teröristler için Çipras'a hiçbir şey söylemediniz."

"Sen terör devletisin"
İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Türkiye'nin Zeytin Dalı Harekatı'na yönelik açıklamalarına değinen Erdoğan, şöyle devam etti:
"Kalkmış bizim Afrin'de mazlumlara askerimizin zulmettiğini söylüyor. Ey Netanyahu, sen çok zayıfsın, çok garipsin. Bir defa kendine çeki düzen ver. Biz teröristlerle uğraşıyoruz. Ama senin derdin teröristler değil. Çünkü sen terör devletisin. Terör devleti olarak da işte Gazze'de, Kudüs'te yaptıkların ortada. Senin dünyada doğru dürüst sevenin yok. Birleşmiş Milletlerde Kudüs ile ilgili attığın adım, aldığın cevap ortada. 'Benim nükleer silahım var' diye hava atma. Yeri geldiği zaman o nükleer silahlar da çalışmaz. Şunu bileceksin, mazlumla uğraşma. Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste. Dünyada dolaşacak, gezecek yer bulamazsın. Onun için bizimle uğraşma ve dürüst ol. Dürüst olmadığın sürece hiçbir zaman bizden de olumlu bir kelam bulamazsın."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474