banner564

NATO’ya tepki sürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bazı yanlışlar vardır ki aptallar değil alçaklar yapar” dedi

NATO’ya tepki sürüyor
banner598
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Norveç'teki NATO tatbikatında sergilenen terbiyesizliği sizler de takip ettiniz. Bazı yanlışlar vardır ki onları aptallar değil ancak alçaklar yapar. Bu da işte böyle bir hadisedir" dedi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Yenişehir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Rize 6. Olağan İl Kongresi'ne katılarak partililere hitap etti. 
NATO tatbikatındaki "Atatürk ve Erdoğan düşmanlığı" skandalına değinen Erdoğan, şunları söyledi:
  "İşte Norveç'teki NATO tatbikatında sergilenen terbiyesizliği sizler de takip ettiniz. Bazı yanlışlar vardır ki onları aptallar değil ancak alçaklar yapar. Bu da işte böyle bir hadisedir. Şahsımı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef alan bu terbiyesizliği, NATO içinde bir süredir varlığını müşahede ettiğimiz çarpık bir bakış açısının dışa vurumu olarak anlıyorum.”

“Kime ne kadar güvenebileceğimizi gördük”
     Erdoğan, Türkiye'nin 1974 Kıbrıs Barış Harekatı'nda ve 30 yılı aşkındır sürdürdüğü terörle mücadele döneminde, özellikle de Suriye ve Irak'taki son krizler sırasında kime ne kadar güvenebileceğini çok iyi gördüğünü dile getirerek, "Artık göbeğimizi biz keseceğiz dedik. Kestik mi? Kestik ve ne yaptık? İşte bildiğiniz gibi Fırat Harekatı'nı yaptık ve Fırat Harekatı ile zaten her şey görüldü." ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2017, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474