banner564

Utanmaz yandaşlar

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Ak Parti iktidarının devamını isteyenleri eleştirdi:

Utanmaz yandaşlar
banner598
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP iktidarının devamını isteyenleri eleştirerek, "Bunlar, faiz lobisi, rant lobisidir. 17-25 Aralık’ta yakayı ele veren rüşvetçi, hırsız ve utanmaz yandaşlardır." dedi.
Bahçeli, 7 Haziran'da yapılması planlanan 25. dönem milletvekili seçimleri kapsamında Antalya'da partisi tarafından düzenlenen mitinge katıldı. Turgut Özal Spor Salonu yanında bulunan alanda Antalyalılara seslenen MHP lideri Bahçeli, AKP iktidarına yüklendi. 
7 Haziran seçimlerinin yakın tarihin en kritik seçimi olacağını belirten Bahçeli, sandıkta milletin bekasının oylanacağını ifade etti. Türkiye'nin AKP iktidarı eliyle tehlikeye itildiğini belirten Bahçeli, "Adalet kundaklanmaktadır. Hukuk katledilmektedir. Ahlak yerlerde sürünmektedir. Kimsenin kimseye güveni kalmamıştır. AKP korku devletini kurmuştur." dedi. 

“Ak Partiyi destekleyen bölücülerdir”
Tehdidin, yoksullaşan, yemek pişmeyen mutfaklara kadar uzandığını kaydeden Bahçeli, tehdidin milli değerler ve cumhuriyetin birikimleriyle birlikte tüm Türkiye’yi sardığını söyledi. "Ancak birileri bu rezaletlerin adını istikrar koymuş, bozuk plak gibi tekrarlayıp durmaktadır." diyen Bahçeli, AKP giderse iktidarın bozulacağını savunanlara şöyle seslendi: 
"AKP iktidardan inerse istikrardan eser kalmazmış. Erdoğan’a göre, 'bizim istikrar' diye bir -derdimiz yoktur. Davutoğlu’na göre istikrar demek AKP demekmiş. Vicdanına güvendiğim değerli Antalyalılar, bu Türkiye tablosunun neresinde istikrar görüyorsunuz? Bu kaosun, bu yalan sultasının, ihanet ve melanet saltanatının neresini istikrar buluyorsunuz? Bazıları AKP’nin devamını istemektedir. Bunun adını da istikrar koymaktadır. İstikrar adına AKP’yi isteyenler işbirlikçilerdir. İstikrar adına AKP’yi destekleyen bölücülerdir.” 

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2015, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473