banner564

Özgürgün: Çocukları spora yönlendirelim

Uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekmek için Yedidalga’da, “Ardalar Ölmesin” sörf etkinliği düzenlendi

Özgürgün: Çocukları  spora yönlendirelim
banner598
Başbakan Hüseyin Özgürgün ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun katkılarıyla düzenlenen “Ardalar Ölmesin - 2. Uluslararası KiteSurf” etkinliği Yedidalga’da yapıldı.
Uyuşturucudan genç yaşta hayatını kaybeden Arda Erkan’ı anma ve gençlerin uyuşturucu kullanmasını önlemek amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası KiteSurf Etkinliğinde Arda Erkan’ın sörf ekipmanı da kullanıldı.
Yapılan açıklamaya göre, etkinliğin sonunda, Afrodit Sitesi'nde dereceye giren sörfçülere madalya ve kupaları verildi. Törene, Başbakan Hüseyin Özgürgün ve eşi Dilek Özgürgün, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu katıldı.
Özgürgün, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu'nun da katkıları ile anlamlı ve önemli bir etkinlik düzenlendiğini belirterek, katkı koyan herkesi kutladı.
Özgürgün, şöyle konuştu: “Başka Arda'lar ölmesin, çocuklarımızı spora yönlendirelim. Sporcu, birçok sıkıntıdan, birçok problemden uzak yetişiyor. Sporcu temizdir.”
Arda'nın babası Mustafa Erkan da Başbakan Özgürgün ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2016, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473