banner564

30 TL için 9 yıllık işini kaybetti

Çalıştığı marketten 30 TL değerinde salam ve kaymak yağı çalmakla suçlanan kasiyer tutuklandı

 30 TL için 9 yıllık işini kaybetti
banner598
Çiğdem AYDIN

   Türkmenistan uyruklu Rahat Hasanova 9 yıldır çalıştığı işyerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla tutuklandı. Lefkoşa’da bir süpermarkette kasiyer olarak çalışan zanlı Hasanova’nın çantasında parası ödenmemiş 30 TL değerinde 2 paket salam,1 adet elektrik uzatma kablosu ve 1 adet kaymak yağı bulundu. İşyeri sahibinin şikâyeti üzerine gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile mahkemeye çıkarıldı. 
   Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen duruşmada zanlının 17 Aralık tarihinde kasiyer olarak çalıştığı işyerinden 30 TL değerinde parası ödenmemiş eşya çalmaya çalıştığı iddia edildi. Polis, çantasında parası ödenmemiş eşyaları koyan zanlının, iş yerinden çıkmaya çalıştığı esnada market görevlileri tarafından fark edildiğini söyledi. 
   Polis, işyeri sahibinin şikâyetçi olması üzerinde zanlının tutuklandığını ve hırsızlık soruşturması başlattıklarını belirterek, işyeri kamera görüntülerinin inceleneceğini söyledi. Zanlının ifadesinde suçunu kabul ettiğini açıklayan polis, tüm iddiaların araştırılması için mahkemeden bir günlük tutukluluk süresi talep etti.
   Mahkeme hakkında hırsızlık suçundan soruşturma yürütülen zanlının ilk etapta bir gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi. Zanlının bugün yeniden mahkemeye çıkarılarak teminata bağlanması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474