banner564

Arkadaşları uğurladı

Aynı yurt odasını paylaştığı Tevfik Utku Polat tarafından defalarca bıçaklandıktan sonra boğazı kesilerek öldürülen 19 yaşındaki Tevfik Uzunoluk’un cenazesi memleketine gönderildi

Arkadaşları uğurladı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da geçtiğimiz Pazar gecesi işlenen ve tüm yurtta olduğu gibi Türkiye’de de büyük infial uyandıran korkunç cinayete kurban giden Tevfik Uzunoluk’un cenazesi dün memleketi olan Nazilli’ye gönderildi. Korkunç cinayete kurban giden Uzunoluk’un bölüm arkadaşları dün sabah saatlerinde Uzunoluk’un cenazesinin memleketine gönderilmek üzere alınacağı Gazimağusa Devlet Hastanesi morgunun önüne giderek arkadaşlarına karşı son görevlerini yerine getirdi. Uzunoluk için fatiha okuyan arkadaşları gözü yaşlı bir şekilde çok sevdikleri arkadaşlarını uğurladı. Uzunoluk’un cenazesini almak için Kuzey Kıbrıs’a Türkiye’nin Aydın iline bağlı Nazilli İlçesinde yaşayan ailesinden abisi ve amcasının geldiği öğrenildi. Okumak için gönderdikleri yakınlarının cenazesini almak için KKTC’ye gelen aile yakınlarının konuşmakta zorluk çektiği ve olanlara bir anlam veremedikleri belirtildi.

Osam: Çok üzgünüm
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörü Prof Dr Necdet Osam’da hastaneye gelerek Uzunoluk’un arkadaşlarına başsağlığı diledi. Çok üzgün olduğunu söyleyen Osam, “Maalesef genç bir arkadaşımızı kaybettik, bundan sonra siz kendizine dikkat edeceksiniz ve onun hatıralarını yaşatacaksınız” şeklinde konuştu.

Demirtaş: Aile doktordan rıza alarak okumaya yolladı
Korkunç cinayeti işleyen zanlı Tevfik Utku Polat’ın avukatı İbrahim Demirtaş, Diyalog2a yaptığı açıklamada müvekkilinin ailesinin doktordan rıza alarak çocuklarını öğrenim görmeye yolladığını söyledi. Demirtaş, bi-polar bozukluk teşhisi konan müvekkilinin Türkiye’de 2 yıl tedavi gördüğünü ve düzenli olarak ilaç kullandığını ancak son zamanlarda ilaç kullanımını azalttığını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2015, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474