banner564

Ayşe Şeytan gözyaşları arasında toprağa verildi

19 yaşında anlaşılmaz bir şekilde hayata veda eden Ayşe Şeytan, geleceğe yönelik güzel hayaller kuran nişanlısı Samet, ailesi ve akadaşlarının gözyaşları arasında toprağa verildi

Ayşe Şeytan gözyaşları arasında toprağa verildi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
   Kanama şikayetiyle gittiği özel bir hastanede ameliyat olduktan sonra durumunun ağırlaşması sonucu Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan, ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak geçtiğimiz Cuma akşamı hayatını kaybeden 19 yaşındaki Ayşe Şeytan dün Gazimağusa Kabristanlığı’nda kılınan öğle namazının ardından toprağa verildi.
   Geleceğe yönelik güzel hayaller kuran nişanlısı Samet, cenaze töreninde güçlükle ayakta durabildi. Evlenme planları yaptıkları bir dönemde Ayşe’yi kaybetmenin büyük acısını yaşayan Samet’i teselli etmek için arkadaşları büyük çaba sarfetti.   

Annesi gözyaşlarına boğuldu
   Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’in de katıldığı cenaze töreninde, talihsiz kızın babası Çetin Şeytan ile kardeşi Mehmet, bir birilerine tutunarak ayakta durabildi. 
   Annesi Hülya Çetin, genç yaşta kaybettiği güzel kızının ardından gözyaşları dökerken, onun bir melek olduğunu söyleyip, durdu.
   Güler yüzlülüğü, yardımseverliği ve cana yakınlığı ile tanınan talihsiz genç kızın cenazesine katılan arkadaşlarının da acısı tarifsizdi.
   Talihsiz kızın cenazesi, Gazimağusa Kabristanlığında kılınan cenaze namazının ardından ailesi ve sevenlerinin göz yaşları arasında defnedildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474