banner564

‘Beni affedin’

Borç krizine girerek yaşamına son veren polis memuru Necati Fidan, eşine ve çocuklarına bıraktığı mektupta özür diledi

‘Beni affedin’
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’de, aracının içerisinde kafasından tek kurşun ile vurulmuş halde ölü bulunan Kapalı Maraş Karakolunda görevli polis memuru 38 yaşındaki Necati Fidan, dün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köyü Dörtyol’da gözyaşları arasında toprağa verildi.  
Askeri törenle uğurlanan Necati Fidan’ın cenaze törenine ailesi, sevenleri ve polis arkadaşlarının yanı sıra üst düzey bir çok asker ve polis komutanı katıldı. 
Her zaman dürüstlüğü ve iyi kalpliliği ile tanınan, başta ailesi, köyü ve iş arkadaşları tarafından sevilen Necati Fidan’ın cenaze töreni boyunca gözyaşları dinmedi. 

Songül Fidan ayakta durmakta zorlandı…
Tören boyunca oldukça bitkin görünen eşi Songül Fidan yakınlarının yardımları ile güçlükle ayakta durabildi.

“Çocuklarımıza iyi bak”
Necati Fidan’ın kendisine hazırladığı akıl almaz sondan sonra cebinden çıkan mektupta, eşi ve çocuklarından özür dilediği belirtildi.
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgiye göre, Necati Fidan konu mektupta eşine veda ederken çocuklarına iyi bakmasını vasiyet etti. Fidan’ın böyle bir sonu kendisinin de istemediğini belirterek eşinden kendisini affetmesini istediği öğrenildi.

Omuzlarda kabristanlığa taşındı
Dörtyol camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına müteakip polis arkadaşları tarafından omuzlara alınan Necati Fidan’ın tabutu  Dörtyol kabristanlığına getirilerek burada göz yaşları arasında toprağa verildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474