banner564

Bir yuvayı söndürdü

Süratli ve dikkatsiz sürüş yaparak Şah Hüseyin Erdem’in ölümüne neden olmakla suçlanan Orhan Dilek mahkemeye çıkarılırken üzgündü

Bir yuvayı söndürdü
banner598
Melin DOBRAN
Güzelyurt yolunda süratli ve dikkatsiz sürüş yaparak Şah Hüseyin Erdem’in ölümüne neden olmakla suçlanan Orhan Dilek dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Polis, kazanın meydana geldiği anayolun 6-7 kilometrelerinde hız sınırının 65 km olduğunu, zanlının bu limitin üzerinde sürüş yaparak kazaya neden olduğunu açıkladı.
Polis, zanlının önceki gün saat 16.30 sıralarında Lefkoşa – Güzelyurt anayolunda hız limitinin 65 km olan kısmında sınırın üzerinde seyrettiğini ve direksiyon hâkimiyetini kaybedip, yoldan çıkıp ilerleyerek elektrik direğine çarpıp, çemberden yola çıkmaya hazırlanan Şah Hüseyin Erdem’in aracına çarparak her iki aracın da takla atmasına sebep olduğunu söyledi. 

2 gün tutuklu kalacak
Polis, kaza sonucunda Erdem’in hastaneye götürüldüğü sırada yaşamını yitirdiğini Erdem’le birlikte araçta yolcu olarak bulunan Salahattin Göksu’nun ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını ve müşahede altında tutulduğunu belirtti. Polis kaza ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın devam ettiğini belirterek, zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Polis, ayrıca zanlının davaları görüşülünceye değin ehliyetine el konulmasını da talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2016, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474