banner564

Bursa’dan acı haberi geldi

Türkiye’den Kıbrıs’a iş görüşmesine gelen ve Bafra yakınlarındaki feci motor kazasında ağır yaralanan 34 yaşındaki Adem Yaran yaşamını yitirdi

Bursa’dan acı haberi geldi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele bölgesinde, Çayırova ile Bafra arasında geçen Pazartesi günü meydana gelen motosiklet kazası sonucu ağır yaralanan Adem Yaran 6 gün süren yaşam mücadelesini dün kaybetti. Ağır yaralanmasının ardından önce Gazimağusa, ardından Lefkoşa Kolan British Hastanesi ve oradan da memleketi Bursa’ya sevk edilen Adem Yaran’ın dün yaşamını yitirdiği bilgisi geldi.
Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz hafta Pazartesi günü sabah 08.30’da Girne Limanı’ndan ülkeye arkadaşı Onur Girti ile beraber giriş yapan Adem Yaran, Girti’nin kullanımında olan motosiklet ile iş görüşmesi amacı ile Bafra Turizm Merkezi’nde bulunan otellere doğru yola koyulmuştu.
Talihsiz adamın yolcu olarak bulunduğu motosiklet Bafra ile Çayırova arasında BS 585 plakalı araç ile yüz yüze çarpışmıştı.
Kazada Adem Yaran ağır yaralanmıştı. Motosiklet sürücüsü Onur Girti ise Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmış ve hayati tehlikesi olmadığı bildirilmişti.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474