banner564

Çocukların bayramı zehir oldu

Direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun sağına geçen Adem Yazar, karşı istikametten gelen araçla çarpıştı, sürücüler kurtulurken, yolculardan Arslan Okutan hayatını kaybetti

Çocukların bayramı zehir oldu
banner598
Zorkun TAŞER
Girne’ye bağlı Sadrazamköy’de öğrenci minibüsü ile sebze taşıyan kamyonetin yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 79 yaşındaki Arslan Okutan yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan iki kişi Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar yapılan ilkyardım tedavilerinin ardından müşahede altına alındı. Çevresinde sevilen ve sayılan bir isim olan Arslan Okutan’ın, bayrama sayılı günler kala yaşama veda etmesi başta çocukları olmak üzere Lapta ve Sadrazamköy’deki tüm sevenlerini yasa boğdu. 

Virajda direksiyon hakimiyetini kaybetti
Polisten yapılan açıklamaya göre, kaza, Koruçam – Sadrazamköy anayolu 3-4 km’leri arasında saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Kazada, Adem Yazar (E-55), yönetimindeki GE 569 plakalı van araç, Koruçam istikametine doğru seyrettiği sırada sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucunda yolun sağına geçti ve o esnada karşı istikametten gelen İbrahim Gündoğdu (E-59) yönetimindeki TEC 740 plakalı minibüsle yüz yüze çarpıştı.

Öğrencileri Allah korudu
Kaza sonucu ağır yaralanan TEC 740 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Arslan Okutan (E-69), ambulansla hastaneye kaldırıldığı sırada yaşamını yitirdi. Yine aynı araçta yolcu olarak bulunan Emine Gündoğdu (K-62) ve GE 569 plakalı araç sürücüsü Adem Yazar hafif şekilde yaralanarak, kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ndeki ilk yardım tedavilerinin ardından müşahede altına alındı.
Öğrencileri taşıyan minibüste bulunan 13 öğrenci ile şoför İbrahim Gündoğdu’nun yaralanmadığı kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474