banner564

CTP’ye ‘ateşle’ tepki gösterdi

Hurdacılıktan kurtulup, kamuya girmek isteyen Ertaç Avşaroğlu, bu konuda sözünü tutmayan CTP’ye ‘ateşle’ tepki gösterdi

CTP’ye ‘ateşle’ tepki gösterdi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Paşaköy örgüt binasını kundaklayan Ertaç Avşaroğlu, dün Gazimağusa’da hakim huzuruna çıkarıldı.
İşe alınmadığı gerekçesiyle 12 Eylül Cuma günü CTP’nin Paşaköy’deki örgüt binasını kundaklayan 31 yaşındaki Ertaç Avşaroğlu hakkında 3 gün tutukluluk emri temin edildi.
Mahkemeye olguları aktaran Dörtyol Polis Karakolunda görevli polis memuru Hasan Açıkel, zanlının 12 Eylül 2014 tarihinde saat 02.30 raddelerinde Paşaköy’de bulunan CTP örgüt binasının giriş kapısına benzin dökmek sureti ile kundakladığını ve binayı 200 TL maddi hasara uğrattığını söyledi. Olayda kullanılan çakmağın bulunup emare alındığını söyleyen Açıkel, yakıt bidonunun henüz bulunamadığını  bildirdi.

“Bir an önce teminata bağlanmak istiyorum”
Zanlının suçunu kabul ettiğini söyleyen Açıkel, Avşaroğlu’nun suç ortağı olabileceğini dile getirdi. Açıkel, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkemede söz alan zanlı Ertaç Avşaroğlu, suçunu kabul edip ifade verdiğini söyleyerek bir an önce teminata bağlanmak istediğini dile getirdi. Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanını dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 10:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
R T TIslamoglu
R T TIslamoglu - 8 ay Önce

Evet dostlar başımız sağolsun çok büyük bir değeri kaybettik, çoğu şeyi aşmış gerçek bur bilge yi kaybettik ışıklar içinde uyusun, Espasito ' ya, degerli çocuklarına ve Ailesine, sevenlerine sabir diliyorum. Gazetenin eski yazılarını yayinlamasini arzu ediyorum, her cümlesi bir anlam.yüklü olan, ders veren ve düşündüren yazılarını. Hepimizin başı sağolsun.

Trakya’dan
Trakya’dan - 8 ay Önce

Hala inanamıyorum, çok üzgünüm çok, kendimi yetim kalmış hissediyorum , kültürel anlamda ondan besleniyordum ufkumu açıyordu ,böyle ani bir ayrılığa hazırlıksız yakalanandım, en çok da MM bir değerin bir daha dünyaya ggelmeyeceğini bilmek can acıtıyor. İnsan olarak bana kattıkları çoktur .Sevgili Espasito biz okurlarına duygularımızı ifade etme ve ustamıza veda olanağı sunduğunuz için size minnettarım , hoşçakalın

Levent
Levent - 7 ay Önce

Çok üzgünüm. Başınız sağ olsun. Güle güle MM.

Trakya’dan
Trakya’dan - 7 ay Önce

Yazılarınızla aydınlanıyorduk,hayatımızda bıraktığınız boşluk dolmayacak , sizden aldığım her şey için teşekkürler M.M. huzur içinde uyu.

Turkish Power
Turkish Power - 7 ay Önce

Dine inanmiyorsun cennet huri isik bekliyorsun nasil olacak

Neclaerşen
Neclaerşen - 8 ay Önce

Çok üzgünüm,yakınlarına sabırlar dilerim.Artık okuyamayacağımız eşsiz yazılar için çok teşekkürler.

Deniz Ataç
Deniz Ataç - 7 ay Önce

Çok üzgünüm. Büyük kayıp. Size, ailesine, okurlarına ve tüm sevenlerine sabır dilerim.

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 7 ay Önce

Başımız Sağ Olsun


SIRADAKİ HABER

banner471

banner474