banner564

Esnaf yardıma hazır

Bakan Saner’e hazırladıkları önerileri sunan Kanber, sürdürülebilir bir ekonominin planlı işletmelerden oluştuğuna dikkat çekti

Esnaf yardıma hazır
banner598
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner, Mahmut Kanber başkanlığındaki Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası (KTEZO) heyetini kabul ederek, çalışma yaşamının düzenlenmesi için alınacak tedbirler konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, ziyarette konuşan Oda Başkanı Kanber, ülkede işsizlik sorunun azaltılması ve çalışma yaşamının planlanması için Oda’nın üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazır olduğunu söyledi ve Oda tarafından hazırlanan öneri dosyasını Bakan Saner’e sundu.
Sürdürülebilir bir ekonominin planlı işletmelerden oluştuğuna dikkat çeken Kanber, plansızlığın işletmelerin ömrünü azalttığını kaydetti.
Kanber, her şehir için fiziki plan ve master plan çalışmalarının ivedilikle tamamlanması gerektiğine vurgu yaptı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner de konuşmasında "Kendi özvarlığımızı da katarak çalışma yaşamını kolaylaştırmak amacıyla üzerimize düşen azami çabayı sürdüreceğiz" dedi ve Oda ile ortak çalışma niyetini vurguladı.

Çıralı: Siyasi istikrardan yanayız…
Öte yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner, Ali Çıralı başkanlığındaki Kıbrıs Türk Sanayi Odası yetkililerini kabul etti.
Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı, Bakan Saner’e yeni görevinde başarılar dileyerek, yeni hükümetin öngörülen 2 yılı tamamlaması temennisinde bulundu.
Sanayi Odası olarak siyasi istikrardan yana olduklarını belirten Çıralı, Bakan Saner’in iş yaşamıyla ilgili düşündüğü reformlar için birlikte çalışma arzusunda olduklarını kaydetti.
Bakan Saner de çalışma hayatının kolaylaştırılması, sürdürülebilir rekabet konusunda bakanlığın üzerine düşen görevleri yapmaya hazır olduğunu vurguladı.


Maden işçilerinden Saner’e ziyaret
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner dün ayrıca, Nurettin Akçul başkanlığındaki Türkiye Maden İşçileri Sendikası yetkililerini kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2016, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473