banner564

Hasadı yapamadı

Narkotik, 19 yaşındaki gencin kaldığı evin merdiven ayağındaki saksıya ekilmiş 70 cm uzunluğunda hintkeneviri buldu

Hasadı yapamadı
banner598
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri19 yaşındaki gencin kaldığı evin merdiven ayağındaki saksıya ekilmiş 70 cm uzunluğunda hintkeneviri buldu.
Narkotiğin son zamanlarda gerçekleştirdiği operasyonlarda hintkeneviri ziraatının yaygınlaşması dikkati çekiyor. Güzelyurt’ta 16 Mayıs tarihinde domates bahçesinde 64 kök ekili hintkeneviri bulan polis, 23 Mayıs tarihinde ise Girne’ye bağlı Boğazköy bölgesinde saksıda yetiştirilmiş 7 kök hintkeneviri ele geçirdi. Lapta’da balıkçı barınağında yine saksıda ekili hintkeneviri bulan polis önceki gün de Lefkoşa’da 19 yaşındaki K.D isimli erkek zanlıya ait saksıda yetiştirilmiş hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirdi.
Hintkeneviri ziraatı ve tasarrufu suçlarından gözaltına alınan K.D dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Polis, önceki gün aldıkları bir ihbar üzerine saat 19.00 sıralarında zanlının 

İdrar örnekleri incelenecek
Taşkınköy’deki kaldığı apartmana operasyon düzenlediklerini ve merdiven ayaklarında saksı içerisinde ekili vaziyette 70 cm uzunluğunda hintkeneviri bitkisi bulduklarını söyledi. Polis, zanlının gözaltına alındığını belirterek, uyuşturucu kullanıp kullanmadığına dair tespit için kan ve idrar örneği aldıklarını belirtti. Alınan örneklerin devlet kimya laboratuvarına gönderildiğini kaydeden polis, sonuçların henüz çıkmadığını ifade ederek yürütülen soruşturma aşamasında zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Talebi değerlendiren mahkeme soruşturmanın devam ettiğini, analiz raporlarının beklendiğini belirterek zanlının ilk etapta 2 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473