banner564

İclal Güvercin dehşet saçtı

Alkollü ve ehliyetsiz olduğu bildirilen kadın sürücünün kullandığı KKTC plakalı otomobilin Mersin’de çarptığı baba ve kızı hayatını kaybetti

İclal Güvercin dehşet saçtı
banner598
HABERİN GALERİSİ
Dehşet saçtı

Dehşet saçtı

Alkollü ve ehliyetsiz olduğu bildirilen İclal Güvercin isimli kadın sürücünün kullandığı KKTC plakalı otomobil dün Türkiye’nin Mersin ilinde dehşet saçtı.
Kent merkezinde, yolun karşısına geçmek isteyen baba ile iki kızına LA 112 KKTC plakalı otomobil çarptı. Kazada, 54 yaşındaki baba Adem Eren ve 17 yaşındaki kızı Zeynep Zilan Eren hayatını kaybetti. Öznur Eren ise hastanede yaşam savaşı veriyor. Aşırı süratli olduğu ileri sürülen araç bir reklam tabelasına çarparak durabildi. Kazadan sonra olay yerinden kaçan sürücü İclal Güvercin ise polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Zilan ve babası Adem kurtarılamadı
Alınan bilgiye göre, önceki gün gece baba Adem Eren (54) ile kızları Zeynep Zilan (17) ve Öznur Eren'e (24), Gazi Mustafa Kemal (GMK) Bulvarı'nda yolun karşısına geçerken, alkollü ve ehliyetsiz olduğu iddia edilen İclal Güvercin’in kullandığı LA 112 KKTC plakalı otomobil çarptı. Zeynep Zilan Eren kaldırıldığı Toros Devlet Hastanesi'nde, 54 yaşındaki baba Adem Eren ise kaldırıldığı Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kadın sürücü İclal 133 promil alkollü çıktı
Kazadan önce 20 yaşındaki sürücü İclal Güvercin’in, trafik polislerinin kaza alanının 500 metre gerisine koyduğu radara 94 kilometre hızla girdiği belirlendi. Kaza sonrası olay yerinden arkadaşıyla yaya olarak kaçan İclal Güvercin polis tarafından yakalandı. Polisin yaptığı alkol kontrolünde ise sürücünün 133 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.
Gözaltına alınan sürücü, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Yakınları otomobile saldırdı
Bu arada kazayı duyarak olay yerine gelen yaralı yakınları, karşılaştıkları manzara karşısında öfkelenerek kazaya karışan otomobile saldırdılar. Aracı tekmeleyerek camlarını kıran öfkeli grubu, olay yerindeki polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi.

İclal mankenlik yapıyor
İclal Güvercin, adliyedeki savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Güvercin'in KKTC'de mankenlik yaptığı, çeşitli mankenlik ajanslarında çalıştığı ve mankenlik sitelerinde çok sayıda fotoğrafının bulunduğu belirlendi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2015, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473