banner564

Marmara Bölgesi’ne yeni köprü yapılacak

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Marmara bölgesine yeni bir köprü yapımı kararı aldıklarını belirterek, yeni bir güzergah üzerinde çalıştıklarını ve temmuz ayında ihaleye çıkmaya hazırlandıklarını açıkladı.

Marmara Bölgesi’ne yeni köprü yapılacak
banner598
LTB Başkanı Harmancı, Marmara Bölgesi’ni ziyaret etti. 
LTB’den verilen bilgiye göre, Marmara Spor Kulübü’ne gerçekleştirilen ziyarette, LTB Başkanı Mehmet Harmancı’ya meclis üyeleri Bülent Çıraklı ve Çelen Çağansoy yanında belediye yetkilileri eşlik etti. 
Ziyarette, başta Marmara Muhtarı Ahmet Yörüker olmak üzere bölge sakinleri, yaşadıkları sıkıntıları sıralarken, LTB’nin beğendikleri icraatlarının yanı sıra, yetersiz buldukları konuları da aktarma fırsatı buldular. 
Burada yurttaşlara yönelik bir konuşma yapan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, yaptıkları çalışmalar konusunda bilgilendirmede bulundu.
Bölgeyi ilgilendiren projeler konusuna değinen Harmancı, bunlardan birisi olan Marmara Parkı ile ilgili son durumu özetledi. 
Bölge sakinlerinin merak ettiği konularda da bilgilendirmede bulunulan bölge ziyaretinde, hane ilaçlamalarının 2 hafta içinde başlayacağı, bölgesel temizlik çalışmaları kapsamında da ekiplerin 3 hafta sonunda Marmara’ya gireceği detaylı şekilde aktarıldı. 
Toplantıda yurttaşlar da yaşanılan sıkıntılar konusunda düşüncelerini dillendirme fırsatı bulurken, bunlar içinde dere ıslahı, ilaçlama, temizlik öne çıkan konular oldu.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474