banner564

Müzik dolu 4 gün

UKÜ’nün yeni kayıtlı öğrenciler için düzenlediği Hoş Geldiniz Haftas etkinlikleri sona erdi

Müzik dolu 4 gün
banner598
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde (UKÜ) yeni kayıtlı öğrenciler için bu yıl ikincisi düzenlenen “Welcome Week (Hoş Geldiniz Haftası)” etkinlikleri sona erdi.
Telsim’in ana sponsorluğu ile Kral Pop Radyo’nun medya sponsorluğunda gerçekleştirilen ve 4 gün süren “Welcome Week” etkinlikleri çerçevesinde Aydilge, Grup Piiz, Kıbrıs’ın müzik gruplarından Nio Band ve DJ’ler UKÜ’ye konuk oldu. Ayrıca UKÜ öğrencilerinden oluşan müzik grupları ve DJ performansları da hafta içindeki etkinliklerde yerini aldı. Konserlerin yanı sıra öğrenci kulüplerinin tanıtım ve yeni üye kayıtları yaptığı Kulüpler Şenliği ile Yabancı Diller Yüksek Okulu Hazırlık Bölümü öğrencilerinin ödül için yarıştığı renkli aktiviteler de 4 gün boyunca gerçekleştirildi.
Türkiye’de ve yurt dışında sayısız konser, televizyon ve radyo programında boy gösteren Grup Piiz, “Welcome Week” etkinliklerinin üçüncü gününde Üniversite kampüsünde oluşturulan özel şenlik alanında sahne aldı. Grup kendilerine ait “Fırtınam” albümünden parçaların yanı sıra farklı sanatçıların şarkılarını da seslendirdi. 
Dört gün boyunca devam eden etkinliklerin ardından sahne alan DJ’ler ile birlikte coşan UKÜ öğrencileri müziğe doydu. Kıbrıs’ın ünlü DJ’lerinden Haşim Volkan ve Mr. Joker performanslarıyla öğrencilere keyifli dakikalar yaşattı. Ayrıca üniversite öğrencilerinden DJ Bougie ve DJ Oscar da hazırladıkları gösterilerle dikkat çekti. UKÜ Müzik Kulübü de seslendirdiği şarkılarla etkinliklere renk kattı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2014, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474