banner564

Paket paket satıyordu

Narkotiğin, Gönyeli’de bir eve düzenlediği operasyonda, 22 gram uyuşturucu ele geçirildi, Fatih Terim Sefaoğlu tutuklandı

Paket paket satıyordu
banner598
Gönyeli’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekiplerinin önceki gün düzenlediği operasyonda, satışa hazır 22 gram Hintkeneviri türü uyuşturucu ele geçirildi, uyuşturucu ile bağlantısı olduğu iddiasıyla  Fatih Terim Sefaoğlu gözaltına alındı.
Gözaltına alınan zanlı Sefaoğlu hakkında soruşturma başlatılırken dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada, 8 Mayıs saat 10.30-11.30 saatleri arasında zanlı Fatih Terim Sefaoğlu’nun evinde yapılan aramada salon bölümünde bulunan büfe içerisinde satışa hazır 24 paket şeklinde 20 gram, sehpa üzerinde ise 2 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğu belirtildi. 

Hassas terazi ve para da bulundu
Polis, mutfakta yapılan aramada da bir adet üzerinde de uyuşturucu madde kalıntısı olan hassas terazi ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği düşünülen 300 TL nakit para bulunduğunu ifade etti. Polis, gözaltına alınan zanlının gönüllü ifade verip suçunu itiraf ettiğini ayrıca Mayıs ayı içerisinde henüz tespit edilemeyen bir şahsa 300 TL karşılığında 3 paket madde sattığı itirafından bulunduğunu belirtti. 
Polis, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek ve zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talep edilen süreyi onayladı.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2017, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473