banner564

Para var da vermedik mi

Canı ne çektiyse aldı, ödeme yapmadan Reis’ten ayrılırken yakalandı

Para var da vermedik mi
banner598
Suna ERDEN
Lefkoşa’da faaliyet gösteren Reis Süpermarket'ten hırsızlık yaptığı gerekçesiyle İsmail Erdem isimli zanlı tutuklandı. 
İd6diaya göre zanlı, 21 Aralık 2017 tarihinde öğlen saatlerinde Reis Süpermarket'te müşteri olarak gidip, 391 TL değerinde ürün çaldı. Market görevlileri tarafından fark edilen zanlı yakalanarak polise teslim edildi. Polisteki ifadesinde suçunu kabul eden ve parası olmadığı için hırsızlık yaptığını kabul eden zanlı, hakkında başlatılan soruşturma tamamlanmasının ardından dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Tutuksuz yargılanacak
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, İsmail Erdem’in 21 Aralık 2017 tarihinde 12. 00 - 12. 30 saatleri arasında Reis Süpermarket içerisinden toplam değeri 391 TL olan çeşitli eşyaları çantasına koyarak kasaya ödeme yapmadan çıkış yapmak istediği sırada güvenlik görevlileri tarafından tespit edilerek polise teslim edildiğini söyledi. Polis, zanlının mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini belirtti. 
Zanlının ayrıca polis memuruna “param olsaydı ödemez miydim” dediği öğrenildi.
Polis, soruşturmanın tamamlandığını, zanlının ülkemizde öğrenci statüsünde olduğunu ifade ederek, mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti. Mahkeme yurt dışına çıkış yasağı şartı ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2017, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473