banner564

Şahin’e bu şans verilmeli

Uyuşturucu aldıktan sonra komaya giren ve hastanelik olan genç, “Annem beni tedavi için Güney’e götürecek” diyerek mahkemeden af diledi

Şahin’e bu şans verilmeli
banner598
Zorkun TAŞER
Ülke genelinde binlerce genci sarmalına alan uyuşturucu illetinin yarattığı tehlike bir kez daha gözler önüne serildi. Gönyeli’de önceki gün evinde olduğu bir sırada aniden fenalaşarak Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırılan Şahin Suyolcu’nun uyuşturucu madde kullandığı ortaya çıktı. Yapılan tespit üzerinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri, zanlının evinde yaptığı aramada uyuşturucu madde ele geçirdi. Zanlı hastanedeki tedavisinin ardından dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Şahin Suyolcu, “Bu sefer tedavi için Güney’e gideceğim” diyerek mahkemeden af diledi. Duruşmada önceki gün evinde fenalaşan zanlının ambulansla hastaneye kaldırıldığı, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’ne Adli Şube tarafından zanlının uyuşturucu kullanmış olabileceğine dair bilgi verildiği, bunun üzerine hastanede yapılan tahlil sonucu uyuşturucu kullandığı tespit edilen zanlının tutuklandığı belirtildi. Polis, zanlının evinde yapılan aramada ise yatak odasındaki dolabın üzerinde 3 gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu ile çekmecede uyuşturucu içmekte kullanılan pet şişe bulunarak emare olarak alındığını söyledi.  Polis, emarelerin analiz ve parmak izi incelemesi için ilgili birimlere gönderildiğini, soruşturmanın devam ettiğini belirterek zanlının üç gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

“Hiçbirşey hatırlamıyorum”
Mahkemede söz hakkı verilen zanlı ise üç gün sürenin uzun olduğunu, hiçbir şey hatırlamadığını, sağlığının kötü olduğunu ifade ederek, “Daha önce tedavi oldum ama iyileşemedim. Annem beni Rum tarafındaki tedavi merkezine gönderecek. Üç gün tutuklu kalmak istemiyorum” dedi.
Aktarılan tüm olguları değerlendiren mahkeme zanlının üç yerine bir gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2015, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474