banner564

Tek eksik cihazlar

Organ nakli yasasının, Pazartesi günü meclisten geçebileceğini ifade eden Bakan Gülle, Akçiçek Hastanesi Diyaliz Servisi’nin altyapı ve personelinin de hazır olduğunu belirtti

Tek eksik cihazlar
banner598
Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Girne Akçiçek Hastanesi Diyaliz Servisi’nin altyapı ve personelinin hazır olduğunu, cihazlar temin edilir edilmez merkezin hizmete girebileceğini kaydetti.  Gülle, organ nakliyle ilgili yasanın da, her şey yolunda giderse, pazartesi günü Cumhuriyet Meclisi’nden geçirileceğini belirtti.
Ahmet Gülle, Girne Ada Lions Kulübü’nü kabul etti. Girne Ada Lions Kulübü Başkanı İlçen Ertan, geçmişte yapılan aktiviteleri hakkında bilgi vermek ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Gülle’ye nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Günün Meme Kanseri Farkındalık Günü olması nedeniyle ayrıca önemli olduğunu vurgulayan Ertan, dönem başkanı olarak Girne Akçiçek Hastanesi için yapılacak aktiviteler hakkında Gülle’yi bilgilendirmek istediğini kaydetti.

Gülle: Erken tanı önemli 
Sağlık Bakanı Ahmet Gülle de, ziyaret için teşekkür ederek, Girne Ada Lions Kulübü’nün çalışmalarını ilgi ve beğeniyle izlediğini belirtti.
Sağlık Bakanı Gülle, meme kanseri konusunda bilinçli olma ve erken tanının önemine değindi.
Girne Ada Lions Kulübü’nün Girne Akçiçek Hastanesi Diyaliz Servisi’ne katkısına da değinerek, servis için bakanlık bünyesinde yapılan çalışmaları anlattı. Diyaliz Servisi açıldığı anda hekim sorunun çözümlenmiş olacağını söyleyen Ahmet Gülle, cihazlar için ihalenin tamamlandığını, altyapı ve personelin hazır olduğunu, cihazlar temin edilir edilmez merkezin hizmete girebileceğini kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2014, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473