banner564

Tüfekçi, Rukiye’yi affetti

Yanında çalışan muhasebecinin, şirkete ait 200 bin lirayı çalma girişimini üzüntüyle karşılayan Hüseyin Tüfekçi, yine de şikayetçi olmayacağını söyledi

Tüfekçi, Rukiye’yi affetti
banner598
Ufuk ÇAĞA
   Ülkemizin en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Tüfekçi’de, maaş ödemeleri için ayrılan 200 bin TL’nin muhasebe elemanı Rukiye Aşina tarafından çalma girişimi ülkede geniş yankı yarattı.
   Daha önce Hacıali şirketinde benzeri olayların yaşandığına dikkat çeken vatandaşlar “bu kaçıncı?” diye sorarken, Diyalog’a konuşan Tüfekçi Ltd. Direktörü Hüseyin Tüfekçi, meydana gelen olaya çok üzüldüğünü ve adeta şok olduğunu söyledi.
   Rukiye Aşina’nın (K43), şireket kasasında bulunan 200 bin lirayı çantasına koyup, tuvalete sakladığını ve güvenlik kameralarının bu durumu tespit ettiğini vurgulayan Tüfekçi, durumu polise bildirdiklerini, ancak bayram arifesinde meydana gelen bu suçu affedeceğini ve şikayetçi olmayacağını söyledi.

Babasının yanında büyüdüm

   Tüfekçi “neden affediyorsunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi:
   “Benim çocukluğum Rukiye hanımın babasının yanında geçti diyebilirim. Babasının kaportacı dükyanı vardı ve biz de çocukluğumuzda hep burada olurduk. Babasını çok severdim, bu sebeple de şikayetçi olmayı düşünmüyorum. Olan olaydan sonra çok üzüldüm, keşke bu olay hiç olmasaydı”. 
   Rukiye Aşina’nın 3 yıldan beri şirketlerinde çalıştığını söyleyen Tüfekçi “bu parayı ne yapacağını, ne maksatla çalmak istediğini anlamış değilim”dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2014, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474