banner564

Uruba Sepeti küle döndü

Lemar yolu üzerindeki mağazada sabahın erken saatlerinde çıkan yangın ve patlamalar Lefkoşa’yı ayağa kaldırdı

Uruba Sepeti küle döndü
banner598
Zorkun TAŞER
Lefkoşa’nın Ortaköy bölgesinde bulunan Lemer Supermarketin  karşında yer alan “Uruba Sepeti” adlı iş yerinde dün sabah 05.30 sularında  çıkan yangın, bölgede büyük korku ve paniğe neden oldu. Giyim mağazası itiaiyenin tüm uğraşlarına rağmen tamamen yanarak küle döndü.  
Yangını, bölgede yer alan bir işletmenin güvenlik görevlisi farkederek itiaiyeye haber verdi. İşyerinde önce arka arkaya şiddetli üç patlama meydana geldi daha sonra ise dükkan yanmaya başladı. 

Önce patlamalar yaşandı ardından yandı
İhbarı alan itfaiye ekiplerinin kısa sürede olay yerine ulaşmalarına karşın, tüm çabalar sonuçsuz kaldı ve Uruba Sepeti isimli işyeri ve içerisindeki eşyalar cayır cayır yandı.
Bir anda  dükkanın her yanını saran alevler, iş yerinin  bulunduğu apartmanın üst katlarında da maddi hasara neden olurken, apartman sakinleri patlama ve ardından çıkan yangı karşısında korku ve panikle kendini sokağa attı.
Korkuyla kendilerini dışarı atan apartman sakinleri yangını pijamalarıyla kaldırım üzerinden izledi. 

Gözyaşlarına hakim olamadı
Dükkanının yandığı haberini alan Azmi Selçuklu ise olay yerine geldiğinde gözyaşlarına  hakim olamadı. Ekmek teknesinin alevler içerisinde yok oluşunu çaresiz gözlerle izleyen Selçuklu, büyük üzüntü yaşadı.
Yangında, giyim mağazasındaki tüm eşyaların yandığı ve maddi hasarın tam olarak tespit edilemediği öğrenildi.

Yangının nedeni tespit edilemedi
Polisten yapılan açıklamada, Lefkoşa’da Azmi Selçuklu’nun çalıştırmakta olduğu “Uruba Sepeti” isimli işyerinde dün tespit edilemeyen sebepten dolayı yangın meydana geldi.
Çıkan yangın sonucunda işyeri içerisinde bulunan eşyaların tamamen yanarak maddi zarar meydana geldiği kaydedildi.
Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2014, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474